Olası Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu İzmit'e kütüphane açmaya geldi

Siyaset 21.01.2023 - 18:25, Güncelleme: 21.01.2023 - 18:44
 

Olası Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu İzmit'e kütüphane açmaya geldi

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmit Belediyesi’nin Belsa Plaza’da kütüphane açılışı içinİzmit'e geldi. Türkiye'nin yoğun ve sıcak seçim gündemi ve Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için kritik sürece girdiği bir zamanda, Kılıçdaroğlu'nun İzmit Belediyesinin bir kütüphane açılışı için İzmit'e getirilmesi, siyaset kulislerinde yadırgandı.. Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile İzmit Belediyesi Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, İl Başkanı Bülent Sarı, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Başkan Baş Danışmanı Erdoğan Toprak, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Gençlik Kolları MYK üyesi Caner Arduç, Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, ilçe başkan ve yöneticileri, kadın kolu ve gençlik kolları başkanları ve partinin birçok önemli ismi açılışa katılan isimler arasındaydı. Açılıştan önce ilk olarak kürsüden halka seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Bugün burada hep birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Haksızlığa hukuksuzluğa karşı beraber, hep birlikte mücadele edeceğiz kim haksızlığa uğradıysa kimse endişe etmesin Bay Kemal onun yanında olacak." dedi.. Bakın İzmit’te CHP Belediye Başkanı var ve çok güzel işler yapıyor. Kimin hakkını yiyoruz, kime hakkını vermiyoruz? Kütüphaneler bizim için önemli, eğitim bizim için önemli. Bu kütüphanede gençler güzel bir geleceği inşaa edecekler. Düşüncelerin yarıştığı bir yer olacak burası. Okullar, kütüphaneler çok önemli. Bunu sürekli hale getireceğiz.” CHP'Lİ BAŞKANLAR ÖNEMLİ ŞEYLER YAPIYOR CHP'li Belediyelerin hizmetlerine de değinen Kılıçdaroğlu "Bakın İzmit’te CHP Belediye Başkanı var ve çok güzel işler yapıyor. Kimin hakkını yiyoruz, kime hakkını vermiyoruz? Kütüphaneler bizim için önemli, eğitim bizim için önemli. Bu kütüphanede gençler güzel bir geleceği inşaa edecekler. Düşüncelerin yarıştığı bir yer olacak burası. Okullar, kütüphaneler çok önemli. Bunu sürekli hale getireceğiz.” dedi.. AZ SAYIDA GENÇLE BULUŞTURULDU CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kütüphane açılışına katıldıktan daha sonra "CHP Kocaeli Gençlik Buluşması" adı altında düzenlenen btoplantıda az sayıda katılımın olduğu  gençlerle buluşturuldu.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmit Belediyesi’nin Belsa Plaza’da kütüphane açılışı içinİzmit'e geldi. Türkiye'nin yoğun ve sıcak seçim gündemi ve Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için kritik sürece girdiği bir zamanda, Kılıçdaroğlu'nun İzmit Belediyesinin bir kütüphane açılışı için İzmit'e getirilmesi, siyaset kulislerinde yadırgandı..

Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile İzmit Belediyesi Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, İl Başkanı Bülent Sarı, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Başkan Baş Danışmanı Erdoğan Toprak, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Gençlik Kolları MYK üyesi Caner Arduç, Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, ilçe başkan ve yöneticileri, kadın kolu ve gençlik kolları başkanları ve partinin birçok önemli ismi açılışa katılan isimler arasındaydı.

Açılıştan önce ilk olarak kürsüden halka seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Bugün burada hep birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Haksızlığa hukuksuzluğa karşı beraber, hep birlikte mücadele edeceğiz kim haksızlığa uğradıysa kimse endişe etmesin Bay Kemal onun yanında olacak." dedi.. Bakın İzmit’te CHP Belediye Başkanı var ve çok güzel işler yapıyor. Kimin hakkını yiyoruz, kime hakkını vermiyoruz? Kütüphaneler bizim için önemli, eğitim bizim için önemli. Bu kütüphanede gençler güzel bir geleceği inşaa edecekler. Düşüncelerin yarıştığı bir yer olacak burası. Okullar, kütüphaneler çok önemli. Bunu sürekli hale getireceğiz.”

CHP'Lİ BAŞKANLAR ÖNEMLİ ŞEYLER YAPIYOR

CHP'li Belediyelerin hizmetlerine de değinen Kılıçdaroğlu "Bakın İzmit’te CHP Belediye Başkanı var ve çok güzel işler yapıyor. Kimin hakkını yiyoruz, kime hakkını vermiyoruz? Kütüphaneler bizim için önemli, eğitim bizim için önemli. Bu kütüphanede gençler güzel bir geleceği inşaa edecekler. Düşüncelerin yarıştığı bir yer olacak burası. Okullar, kütüphaneler çok önemli. Bunu sürekli hale getireceğiz.” dedi..

AZ SAYIDA GENÇLE BULUŞTURULDU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kütüphane açılışına katıldıktan daha sonra "CHP Kocaeli Gençlik Buluşması" adı altında düzenlenen btoplantıda az sayıda katılımın olduğu  gençlerle buluşturuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.