BAŞKAN BÜYÜKAKIN AK PARTİ TBMM GRUP TOPLANTISINDAYDI

Gündem 05.10.2022 - 15:07, Güncelleme: 05.10.2022 - 15:13
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN AK PARTİ TBMM GRUP TOPLANTISINDAYDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşen AK Parti TBMM Grup Toplantısına katıldı. Başkan Büyükakın toplantıyı Kocaeli Milletvekili ve Eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'la beraber dinledi. Başkan Büyükakın toplantının ardından milletvekillerine ziyarette bulundu.  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşen AK Parti TBMM Grup Toplantısına katıldı.

Başkan Büyükakın toplantıyı Kocaeli Milletvekili ve Eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'la beraber dinledi. Başkan Büyükakın toplantının ardından milletvekillerine ziyarette bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.