BAKAN YERLİKAYA ''SORUŞTURMA BAŞLATILDI'' İDDİASINI YALANLADI

Asayiş 23.09.2024 - 20:58, Güncelleme: 23.09.2024 - 20:58
 

BAKAN YERLİKAYA ''SORUŞTURMA BAŞLATILDI'' İDDİASINI YALANLADI

KOCAELİ HABERİ
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katilin, emniyetten adliyeye hayvan nakil aracı içinde çöp poşetine sarılı bir şekilde götürülmesiyle ilgili olarak, Bakanlık tarafından soruşturma açıldığı iddiaların yalan olduğunu açıkladı.. Bakan Yerlikaya, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi; "Polis memuru kızımız Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırganın emniyetten adliyeye götürülme şekliyle ilgili olarak soruşturma açıldığına dair iddialar alçakça bir yalandır. Bu konuda ne İçişleri Bakanlığımızca, ne Emniyet Genel Müdürlüğümüzce ne de Valiliğimizce herhangi bir soruşturma açılmamıştır. Bu yalan haberleri yayanlar hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır" 
KOCAELİ HABERİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katilin, emniyetten adliyeye hayvan nakil aracı içinde çöp poşetine sarılı bir şekilde götürülmesiyle ilgili olarak, Bakanlık tarafından soruşturma açıldığı iddiaların yalan olduğunu açıkladı..

Bakan Yerlikaya, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi;

"Polis memuru kızımız Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırganın emniyetten adliyeye götürülme şekliyle ilgili olarak soruşturma açıldığına dair iddialar alçakça bir yalandır. Bu konuda ne İçişleri Bakanlığımızca, ne Emniyet Genel Müdürlüğümüzce ne de Valiliğimizce herhangi bir soruşturma açılmamıştır. Bu yalan haberleri yayanlar hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.