GEBZE BAŞKANI BÜYÜKGÖZ DARICA'DA Kİ TRABZONLU HEMŞERİLERİNE GİTTİ

Siyaset 21.11.2021 - 11:49, Güncelleme: 21.11.2021 - 11:49
 

GEBZE BAŞKANI BÜYÜKGÖZ DARICA'DA Kİ TRABZONLU HEMŞERİLERİNE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Bizim gibi demokrasi açısından henüz gelişmekte olan ülkelerde, özellikle seçim dönemlerinde siyasetçilerin nereli oldukları önemli hale geliyor. Çünkü Partilerin aday belirlemesinde etkisi olduğu gibi seçmen de oy tercihinde hemşeri bulduğu adaya yönelebiliyor.. 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Gebze Belediye Başkan adaylığı için çok sayıda Trabzonlu isim aday adayı olurken, Ak Parti adayını Erzurumlu Zinnur Büyükgöz'den yana kullanmıştı. Bu karar Trabzonlular arasında hayıfla karşılanıp, Erzurumlular arasında da sevinçle karşılanmıştı ki; biz Zinnur Büyükgöz'ün aslen Trabzon kökenli olduğu haberini manşetten duyurduk.. Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyükgöz, seçim çalışmalrında esnaf ziyaretlerinde Trabzonlu tanınmış isimlere "biz aslen Trabzonluyuz, benim dedem Trabzon'dan Erzurum İspir'e gelip yerleşmiş" dediğini öğrendiğimizde, bunu Erzurum İspir kaynaklarından da doğrulattıktan sonra haber yapmıştık.. Yani Zinnur Büyükgöz hem Erzurum hem de Trabzonlu sayıldığı için şanslı siyasetçilerimizden birisi olvermişti.. Trabzonlu Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu sabah Ak Parti Kocaeli'nin en meşhur Trabzonlusu eski il başkanı Mahmut Civelek ve Gebze Trabzonlular Dernek Başkanları Halil İbrahim Kadıoğlu ve Necdet Demirtaş ile birlikte Darıca'ya inerek, Darıca Trabzonlular Derneği'nin tertip ettiği kahvaltılı programa katılım sağladı...    
KOCAELİ HABERİ

Bizim gibi demokrasi açısından henüz gelişmekte olan ülkelerde, özellikle seçim dönemlerinde siyasetçilerin nereli oldukları önemli hale geliyor. Çünkü Partilerin aday belirlemesinde etkisi olduğu gibi seçmen de oy tercihinde hemşeri bulduğu adaya yönelebiliyor..

2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Gebze Belediye Başkan adaylığı için çok sayıda Trabzonlu isim aday adayı olurken, Ak Parti adayını Erzurumlu Zinnur Büyükgöz'den yana kullanmıştı. Bu karar Trabzonlular arasında hayıfla karşılanıp, Erzurumlular arasında da sevinçle karşılanmıştı ki; biz Zinnur Büyükgöz'ün aslen Trabzon kökenli olduğu haberini manşetten duyurduk..

Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyükgöz, seçim çalışmalrında esnaf ziyaretlerinde Trabzonlu tanınmış isimlere "biz aslen Trabzonluyuz, benim dedem Trabzon'dan Erzurum İspir'e gelip yerleşmiş" dediğini öğrendiğimizde, bunu Erzurum İspir kaynaklarından da doğrulattıktan sonra haber yapmıştık..

Yani Zinnur Büyükgöz hem Erzurum hem de Trabzonlu sayıldığı için şanslı siyasetçilerimizden birisi olvermişti..

Trabzonlu Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu sabah Ak Parti Kocaeli'nin en meşhur Trabzonlusu eski il başkanı Mahmut Civelek ve Gebze Trabzonlular Dernek Başkanları Halil İbrahim Kadıoğlu ve Necdet Demirtaş ile birlikte Darıca'ya inerek, Darıca Trabzonlular Derneği'nin tertip ettiği kahvaltılı programa katılım sağladı...

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.