GEBZE VE GEBZESPOR BİR ÇINARINI DAHA KAYBETTİ

Yaşam 25.08.2021 - 04:53, Güncelleme: 25.08.2021 - 04:53
 

GEBZE VE GEBZESPOR BİR ÇINARINI DAHA KAYBETTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze eşrafından ve Gebzespor Kulübünün 1955 yılında ilk kurucularından Ahmet Ataç vefat etti.  Ahmet Ataç'ın cenazesinin yarın Gebze Çoban Mustafa Paşa camiinde öğlen namazını müteakiben kılınacak olan cenaze namazından sonra Gebze mezarlığında toprapğa defnedileceği açıklandı.. Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı geçtiğimiz yıl, Gebzespor Kulübünün 1955 yılında ilk kurucularından olan Ahmet Ataç'ı evinde ziyaret ederek sohbet edip sağlık sihhat dilemişti.. Gebzespor'a her dönem hizmetleri dokunan isimlerden birisi olan Bekir Tavacı, Ahmet Ataç için sosyal medyadan yazdığı yorumda şu ifadelerei yer verdi; " Gebzesporumuzun en son kurucu üyesini kaybettik. Allah kabir rahatlığı versin mekanı cennet olsun inşallah. Kederli ailesine sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim. Merkez İlkokulumuzun 1960 alt salonunda bizlere spor terbiyesini ve Güreş eğitimini öğretirdi. Yazı sahasının yanındaki tarişhi su dolabımızdan, evlerimize suyumuzu gönderende değerli abimizdi. Nur içinde yatsın inşallah. Döneminin Gebzesporluları olarak seni hiç unutmayacağız. Ruhun şad olsun"
KOCAELİ HABERİ

Gebze eşrafından ve Gebzespor Kulübünün 1955 yılında ilk kurucularından Ahmet Ataç vefat etti. 

Ahmet Ataç'ın cenazesinin yarın Gebze Çoban Mustafa Paşa camiinde öğlen namazını müteakiben kılınacak olan cenaze namazından sonra Gebze mezarlığında toprapğa defnedileceği açıklandı..

Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı geçtiğimiz yıl, Gebzespor Kulübünün 1955 yılında ilk kurucularından olan Ahmet Ataç'ı evinde ziyaret ederek sohbet edip sağlık sihhat dilemişti..

Gebzespor'a her dönem hizmetleri dokunan isimlerden birisi olan Bekir Tavacı, Ahmet Ataç için sosyal medyadan yazdığı yorumda şu ifadelerei yer verdi;
" Gebzesporumuzun en son kurucu üyesini kaybettik. Allah kabir rahatlığı versin mekanı cennet olsun inşallah. Kederli ailesine sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim. Merkez İlkokulumuzun 1960 alt salonunda bizlere spor terbiyesini ve Güreş eğitimini öğretirdi. Yazı sahasının yanındaki tarişhi su dolabımızdan, evlerimize suyumuzu gönderende değerli abimizdi. Nur içinde yatsın inşallah. Döneminin Gebzesporluları olarak seni hiç unutmayacağız. Ruhun şad olsun"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.