GÜNAY ERGEN GEBZE'DE Kİ PATLAMADA HAYATINI KAYBETTİ

Yaşam 22.10.2024 - 19:48, Güncelleme: 22.10.2024 - 20:15
 

GÜNAY ERGEN GEBZE'DE Kİ PATLAMADA HAYATINI KAYBETTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Mevlana mahallesi Ayyıldız caddesi 866 sokakta, şehit İlker Alçay   ilköğretim okulunun yanında bulunan bir apartman dairesinde doğalgaz patlaması meydana geldi. Gebze'de bir binada doğalgaz kaynaklı olarak meydana gelene patlama sonrasında olay yerine itfaiye, polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan 8 vatandaş çevredeki hastanelere sevk edildi.. Patlamada yaralanan ve durumu ağır olan Günay Ergen, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, diğer yaralıların hastanedeki tedavileri devam ediyor. Gebze'nin sevilen insanlarından birisi olan ve Gebze Erenler Cami Dernek başkanlığı görevlerinde de bulunmuş olan Günay Ergen'in vefat haberi hem Gebze'de hem de memleketi Ardahan Çıldır ilçesi Kurtkale köyünde büyük bir üzüntü oluşturdu.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Mevlana mahallesi Ayyıldız caddesi 866 sokakta, şehit İlker Alçay   ilköğretim okulunun yanında bulunan bir apartman dairesinde doğalgaz patlaması meydana geldi.

Gebze'de bir binada doğalgaz kaynaklı olarak meydana gelene patlama sonrasında olay yerine itfaiye, polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan 8 vatandaş çevredeki hastanelere sevk edildi..

Patlamada yaralanan ve durumu ağır olan Günay Ergen, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, diğer yaralıların hastanedeki tedavileri devam ediyor.

Gebze'nin sevilen insanlarından birisi olan ve Gebze Erenler Cami Dernek başkanlığı görevlerinde de bulunmuş olan Günay Ergen'in vefat haberi hem Gebze'de hem de memleketi Ardahan Çıldır ilçesi Kurtkale köyünde büyük bir üzüntü oluşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.