BÜYÜKGÖZ GEBZE BELEDİYESİNDEKİ İTTİFAK ORTAKLARINA GİTTİ

Siyaset 22.10.2024 - 20:22, Güncelleme: 22.10.2024 - 20:22
 

BÜYÜKGÖZ GEBZE BELEDİYESİNDEKİ İTTİFAK ORTAKLARINA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Partili Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesini birlikte yönettikleri Cumhur İttifakı ortakları MHP Gebze'ye yeni atanan İlçe Başkanı Coşkun Öztürk ve yönetimini ziyaret ederek hem hayırlı olsun dedi ve hem de yeni görevlerinde üstün muvaffakiyetler diledi.. MHP Gebze Belediye Meclis üyeliği kontenjanından Gebze Belediye Başkan yardımcısı olan Şener Akın'ın da hazır bulunduğu bu ziyaret için Büyükgöz "Nazik misafirperverliği için değerli Başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum." dedi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Partili Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesini birlikte yönettikleri Cumhur İttifakı ortakları MHP Gebze'ye yeni atanan İlçe Başkanı Coşkun Öztürk ve yönetimini ziyaret ederek hem hayırlı olsun dedi ve hem de yeni görevlerinde üstün muvaffakiyetler diledi..

MHP Gebze Belediye Meclis üyeliği kontenjanından Gebze Belediye Başkan yardımcısı olan Şener Akın'ın da hazır bulunduğu bu ziyaret için Büyükgöz "Nazik misafirperverliği için değerli Başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum." dedi..
Bir 13 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.