GTO BAŞKANI ASLANTAŞ KIZILAY BAŞKANI KESKİNOĞLU'NU ÇOK MUTLU ETTİ

İlçeler 21.08.2024 - 18:33, Güncelleme: 21.08.2024 - 18:33
 

GTO BAŞKANI ASLANTAŞ KIZILAY BAŞKANI KESKİNOĞLU'NU ÇOK MUTLU ETTİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Çayırova Kızılay şubesi başkanı Halil Keskinoğlu'nun doğum gününü en pahalı çiçeklerden birisi olan orkide çiçeğini bizzat evine kadar göndererek kutladı.. Halil Keskinoğlu çok mutlu olduğu bu doğum günü çiçeği jestini sosyal medyadan "Doğum günümü hatırlayıp evime kadar çiçek gönderen ticaret odamızın kıymetli başkanı Abdurrahman ASLANTAŞ ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim. Ayrıca telefonla arayarak gerek mesaj atarak gerekse sosyal medyadan doğum günümü kutlayan tüm eş dost arkadaş ve akrabalarıma sonsuz teşekkürlerimi sunar rabbimden sağlık sıhhat afiyet dilerim." sözleri ile paylaştı.. Başkan Keskinoğlu'nun takipçileri bu paylaşımın altına doğum günü kutlama mesajlarını yazmayaı ihmal etmediler. Öte taraftan GTO Başkanı Aslantaş'ın bu tür özel kutlama çiçeklerinin faturasını kend, cebinden mi ödedği yoksa GTO'ya mı fatura kesildiğini merak edildi.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Çayırova Kızılay şubesi başkanı Halil Keskinoğlu'nun doğum gününü en pahalı çiçeklerden birisi olan orkide çiçeğini bizzat evine kadar göndererek kutladı..

Halil Keskinoğlu çok mutlu olduğu bu doğum günü çiçeği jestini sosyal medyadan "Doğum günümü hatırlayıp evime kadar çiçek gönderen ticaret odamızın kıymetli başkanı Abdurrahman ASLANTAŞ ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim. Ayrıca telefonla arayarak gerek mesaj atarak gerekse sosyal medyadan doğum günümü kutlayan tüm eş dost arkadaş ve akrabalarıma sonsuz teşekkürlerimi sunar rabbimden sağlık sıhhat afiyet dilerim." sözleri ile paylaştı..

Başkan Keskinoğlu'nun takipçileri bu paylaşımın altına doğum günü kutlama mesajlarını yazmayaı ihmal etmediler. Öte taraftan GTO Başkanı Aslantaş'ın bu tür özel kutlama çiçeklerinin faturasını kend, cebinden mi ödedği yoksa GTO'ya mı fatura kesildiğini merak edildi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.