Gebzeli Sadık ağa Kırkpınar'da

Siyaset 01.07.2022 - 22:27, Güncelleme: 01.07.2022 - 22:27
 

Gebzeli Sadık ağa Kırkpınar'da

KOCAELİ HABERİ
661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri resmi açılışı Sarayiçi Er Meydanı'nda yapıldı. Er meydanında düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı okunmasıyla başladı. Geçtiğimiz Kırkpınar başpehlivanı Ali Gürbüz, Türk bayrağını göklere çekti.  Kırkpınar Yağlı Güreşlerini izlemek için Gebze'den her yıl katılım sağlayan ve oradaki yağlı güreş severler arasında "Gebzeli Sadık ağa" olarak bilinen İYİ Parti Gebze Belediye Meclis Sadık Güvenç bu yılda güreşleri izlemke için Edirne'ye gitti.. Sadık Güvenç oradan yaptığı ilk sosyal medya paylaşımında "661. Kırkpınaryağlı güreşlerini izlemek üzere Edirne ye gelerek cuma namazımızı baş Pehlıvan değerlı kardesım Fatıh atlı ıle Eda ettık tüm pehlivanlarımıza başarılar dılerım" açıklamasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri resmi açılışı Sarayiçi Er Meydanı'nda yapıldı. Er meydanında düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı okunmasıyla başladı. Geçtiğimiz Kırkpınar başpehlivanı Ali Gürbüz, Türk bayrağını göklere çekti.

 Kırkpınar Yağlı Güreşlerini izlemek için Gebze'den her yıl katılım sağlayan ve oradaki yağlı güreş severler arasında "Gebzeli Sadık ağa" olarak bilinen İYİ Parti Gebze Belediye Meclis Sadık Güvenç bu yılda güreşleri izlemke için Edirne'ye gitti..

Sadık Güvenç oradan yaptığı ilk sosyal medya paylaşımında "661. Kırkpınaryağlı güreşlerini izlemek üzere Edirne ye gelerek cuma namazımızı baş Pehlıvan değerlı kardesım Fatıh atlı ıle Eda ettık tüm pehlivanlarımıza başarılar dılerım" açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.