GEBZE 15 TEMMUZ'U ANDI

Siyaset 16.07.2024 - 09:08, Güncelleme: 16.07.2024 - 09:08
 

GEBZE 15 TEMMUZ'U ANDI

KOCAELİ HABERİ
15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü törenleri, Gebze'de Şehitler Mezarlığı’nda şehitlerin kabirleri başında edilen dualar ile başladı ve Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlik programları ile gece yarasına kadar devam etti.. 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Gebze'de düzenlenen törenler erken saatlerde başladı. Gebze Kaymakamlığı ve Gebze Belediyesi işbirliğinde düzenlenen törenler kapsamında ilk önce Şehitler Mezarlığı’nda tören düzenlendi. Şehitlere dular edildi ve mezarlarıan  çiçekler bırakıldı.. Gebze eski çarşıda bulunan Ak Parti Gebze ilçe teşkilatının önünden Gebze Kent meydanına kadar yürüyüş düzenlendi. Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlik programları kapsamında mehteran gösterileri, günün anlamı üzerine konuşmalar ve sahne alan sanaçılar ile anma programı gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.. Şehitlerin kabirleri başında düzenlenen anma törenine başta Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Hasan Soba, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, MHP Gebze ilçe başkanı Ali Yalsız ve YRP Gebze ilçe başkanı Engin Kılıç olmak üzere çok sayıda partililer ve vatandaşlar katılım sağladılar..
KOCAELİ HABERİ

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü törenleri, Gebze'de Şehitler Mezarlığı’nda şehitlerin kabirleri başında edilen dualar ile başladı ve Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlik programları ile gece yarasına kadar devam etti..

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Gebze'de düzenlenen törenler erken saatlerde başladı. Gebze Kaymakamlığı ve Gebze Belediyesi işbirliğinde düzenlenen törenler kapsamında ilk önce Şehitler Mezarlığı’nda tören düzenlendi. Şehitlere dular edildi ve mezarlarıan  çiçekler bırakıldı..

Gebze eski çarşıda bulunan Ak Parti Gebze ilçe teşkilatının önünden Gebze Kent meydanına kadar yürüyüş düzenlendi. Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlik programları kapsamında mehteran gösterileri, günün anlamı üzerine konuşmalar ve sahne alan sanaçılar ile anma programı gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti..

Şehitlerin kabirleri başında düzenlenen anma törenine başta Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Hasan Soba, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, MHP Gebze ilçe başkanı Ali Yalsız ve YRP Gebze ilçe başkanı Engin Kılıç olmak üzere çok sayıda partililer ve vatandaşlar katılım sağladılar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.