DİLOVASI AK PARTİ KURTULUŞ SAVAŞINA HAZIR

Siyaset 23.11.2021 - 19:03, Güncelleme: 23.11.2021 - 19:03
 

DİLOVASI AK PARTİ KURTULUŞ SAVAŞINA HAZIR

KOCAELİ HABERİ
Dövizdeki yükselişin ekonomik dengleri altüst etmesini bir dış saldırı olarak değerlendiren Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "ekonomik kurtuluş savaşı" başlatması üzerine il ve ilçe teşkilatlarında adeta kurtuluş savaşı seferberliği ilan edildi.. Ak Parti Dilovası ilçe başkan yardımcısı Suat Şık bugün sosyal medya sayfasından dış güçlere meydan okuyarak "İçimizdeki hainlerin kurdukları bütün tuzaklar başlarına yıkılıyor tek sığınakları dolar kaldı iyi bilinki 100 tl de olsa başaramıyacaksınız." dedi.. Ak Parti Dilovası ilçe başkan İlhan Yıldırım'da "Haftalık olağan icra ve yönetim kurulu toplantılarımızı gerçekleştirdik. Yönetim kurulu toplantımıza katılım sağlayan, İl Başkan Yardımcımız Zeki Canşi’ye teşekkür ediyorum. Alınan kararların ilçemiz ve teşkilatımız için hayırlı olmasını diliyorum. Dilovası İnandığın Yolda Yürü" paylaşımında bulundu..  
KOCAELİ HABERİ

Dövizdeki yükselişin ekonomik dengleri altüst etmesini bir dış saldırı olarak değerlendiren Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "ekonomik kurtuluş savaşı" başlatması üzerine il ve ilçe teşkilatlarında adeta kurtuluş savaşı seferberliği ilan edildi..

Ak Parti Dilovası ilçe başkan yardımcısı Suat Şık bugün sosyal medya sayfasından dış güçlere meydan okuyarak "İçimizdeki hainlerin kurdukları bütün tuzaklar başlarına yıkılıyor tek sığınakları dolar kaldı iyi bilinki 100 tl de olsa başaramıyacaksınız." dedi..

Ak Parti Dilovası ilçe başkan İlhan Yıldırım'da "Haftalık olağan icra ve yönetim kurulu toplantılarımızı gerçekleştirdik. Yönetim kurulu toplantımıza katılım sağlayan, İl Başkan Yardımcımız Zeki Canşi’ye teşekkür ediyorum. Alınan kararların ilçemiz ve teşkilatımız için hayırlı olmasını diliyorum. Dilovası İnandığın Yolda Yürü" paylaşımında bulundu..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.