Cübbeli Ahmet hoca gözyaşlarına hakim olamadı

Yaşam 25.06.2022 - 07:49, Güncelleme: 25.06.2022 - 08:00
 

Cübbeli Ahmet hoca gözyaşlarına hakim olamadı

KOCAELİ HABERİ
Cübbeli Ahmet hoca, Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesinde gözyaşlarına hakim olamadı Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu için cenaze töreni düzenlendi. Ustaosmanoğlu, dün öğle namazının ardından Fatih Camisi'nde düzenlenen tören sonrası defnedildi. Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de törene katılanlar arasında yer aldı. Ünlü, töreni gözyaşlarıyla takip etti. O anlar kameralara yansıdı.
KOCAELİ HABERİ

Cübbeli Ahmet hoca, Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesinde gözyaşlarına hakim olamadı

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu için cenaze töreni düzenlendi. Ustaosmanoğlu, dün öğle namazının ardından Fatih Camisi'nde düzenlenen tören sonrası defnedildi. Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de törene katılanlar arasında yer aldı. Ünlü, töreni gözyaşlarıyla takip etti.

O anlar kameralara yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.