CHP'DEN GEBZE BELEDİYESİNİN BU HİZMETİNE TEŞEKKÜR

İlçeler 22.08.2024 - 19:33, Güncelleme: 22.08.2024 - 19:33
 

CHP'DEN GEBZE BELEDİYESİNİN BU HİZMETİNE TEŞEKKÜR

KOCAELİ HABERİ
Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan bugün İlçe Kadın kolları başkanı Sevgül Tüze ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze Belediyesi Gebze sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon merkezini incelemeye gittiler.. Gebze Belediye başkan yardımcısı Şener Akın ve sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon merkezi yöneticileri, CHP Gebze Başkanı Orhan ve beraberindeki CHP'li heyete merkezi gezdirerek bişlgilendirmelered bulundular.. CHP Gebze Kadın Kolları sosyal medya sayfasından bu ziyaret "Bugün Gebze ilçe yönetimimiz Kadın ve Gençlik kolları yöneticilerimiz ile birlikte Gebze sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret ettik bizleri güzel bir şekilde ağırlayan ve bilgilendirmede bulunan merkez yöneticilerine teşekkür ederiz." sözleri ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan bugün İlçe Kadın kolları başkanı Sevgül Tüze ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze Belediyesi Gebze sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon merkezini incelemeye gittiler..

Gebze Belediye başkan yardımcısı Şener Akın ve sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon merkezi yöneticileri, CHP Gebze Başkanı Orhan ve beraberindeki CHP'li heyete merkezi gezdirerek bişlgilendirmelered bulundular..

CHP Gebze Kadın Kolları sosyal medya sayfasından bu ziyaret "Bugün Gebze ilçe yönetimimiz Kadın ve Gençlik kolları yöneticilerimiz ile birlikte Gebze sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret ettik bizleri güzel bir şekilde ağırlayan ve bilgilendirmede bulunan merkez yöneticilerine teşekkür ederiz." sözleri ile paylaşıldı..
Bir 10 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.