CEMİL YAMAN ÇAYIROVA'DA NOSTALJİ YAPTI

Siyaset 26.11.2021 - 21:45, Güncelleme: 26.11.2021 - 21:53
 

CEMİL YAMAN ÇAYIROVA'DA NOSTALJİ YAPTI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatını ziyaret eden Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti İlçe Başkanı Servet Günay, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İl Yöneticisi Ekrem Karahan ve ilçe yöneticileri ile birlikte; İlçede yapımı devam eden Çayırova Kent Meydanı'nda incelemelerde bulundu.. Cemil Yaman inşatta demir bağlayan ustanın elinden demir bağlamA aletini alıp demir bağladı. Cemil Yaman'ın bu anlamlı davranışı izleyenlerde hoş bir eda bırakırken, bize de "Cemil Yaman nostalji yaptı" dedirtti.. Zira Cemil Yaman daha bize anlattığı yaşam öyküsünde çok zorluklarla mücadele ettiğini çocukluğunda ayakkabı boyacacılığı dahil çok işte çalıştığını anlatmıştı.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatını ziyaret eden Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti İlçe Başkanı Servet Günay, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İl Yöneticisi Ekrem Karahan ve ilçe yöneticileri ile birlikte; İlçede yapımı devam eden Çayırova Kent Meydanı'nda incelemelerde bulundu..

Cemil Yaman inşatta demir bağlayan ustanın elinden demir bağlamA aletini alıp demir bağladı. Cemil Yaman'ın bu anlamlı davranışı izleyenlerde hoş bir eda bırakırken, bize de "Cemil Yaman nostalji yaptı" dedirtti..

Zira Cemil Yaman daha bize anlattığı yaşam öyküsünde çok zorluklarla mücadele ettiğini çocukluğunda ayakkabı boyacacılığı dahil çok işte çalıştığını anlatmıştı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.