ÇAYIROVA'DA MANEVİYAT DOLU ETKİNLİK

Gündem 05.10.2022 - 17:54, Güncelleme: 05.10.2022 - 17:55
 

ÇAYIROVA'DA MANEVİYAT DOLU ETKİNLİK

KOCAELİ HABERİ
Çayırova’da Mevlid-i Nebi Haftası Programı Çayırova Belediyesi Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla bir program düzenledi.6 Ekim Perşembe günü saat 19.30’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek programda Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi, sohbet ve şiir dinletisi gerçekleşecek.  Kur’an-ı Kerimi güzel okuma dünya 1.si Alp Can Çelik, ilahi ve ezgi sanatçısı Sedat Uçan, şiir ve sohbetiyle Dursun Ali Erzicanlı’nın katılacağı programa tüm Çayırova halkı davet edildi.
KOCAELİ HABERİ

Çayırova’da Mevlid-i Nebi Haftası Programı

Çayırova Belediyesi Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla bir program düzenledi.6 Ekim Perşembe günü saat 19.30’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek programda Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi, sohbet ve şiir dinletisi gerçekleşecek.  Kur’an-ı Kerimi güzel okuma dünya 1.si Alp Can Çelik, ilahi ve ezgi sanatçısı Sedat Uçan, şiir ve sohbetiyle Dursun Ali Erzicanlı’nın katılacağı programa tüm Çayırova halkı davet edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.