CANAN KAFTANCIOĞLU'NDAN BAKAN KOCA'YA TEŞEKKÜR

Sağlık 29.11.2021 - 20:37, Güncelleme: 29.11.2021 - 20:37
 

CANAN KAFTANCIOĞLU'NDAN BAKAN KOCA'YA TEŞEKKÜR

Kocaelihaberi
CHP İstnbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, covid-19'a yakalanan annesi ve babasının tedavisi ile yakından ilgilenen Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'ya teşekkür mesajı yayınladı.. Canan Kaftancıoğlu twitter sayfasından yayınladığı mesajında "Anne ve babamın COVİD-19 hastalığı sırasında ilgi ve desteğini esirgemeyen Sağlık Bakanı Sn.Fahrettin Koca’ya çok teşekkür ederim Sağlık Bakanlığı yetkilileri,Ankara Şehir ve Ordu Umut Hastanesinin tüm sağlık emekçilerine Dr.İhsan Bey ve Dr.Serkan Bey şahsında sonsuz teşekkürler" ifadelerine yer verdi..  
Kocaelihaberi

CHP İstnbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, covid-19'a yakalanan annesi ve babasının tedavisi ile yakından ilgilenen Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'ya teşekkür mesajı yayınladı..

Canan Kaftancıoğlu twitter sayfasından yayınladığı mesajında "Anne ve babamın COVİD-19 hastalığı sırasında ilgi ve desteğini esirgemeyen Sağlık Bakanı Sn.Fahrettin Koca’ya çok teşekkür ederim Sağlık Bakanlığı yetkilileri,Ankara Şehir ve Ordu Umut Hastanesinin tüm sağlık emekçilerine Dr.İhsan Bey ve Dr.Serkan Bey şahsında sonsuz teşekkürler" ifadelerine yer verdi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.