BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SOYDABAŞ'IN ACI GÜNÜ

Yaşam 26.03.2024 - 12:03, Güncelleme: 26.03.2024 - 12:08
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SOYDABAŞ'IN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Soydabaş'ın annnesi Havva Soydabaş vefat etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın bu acı haberi sosyal medyadan "Başkan Vekilimiz Mustafa Soydabaş'ın kıymetli annesi Havva Soydabaş’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah." sözleri ile duyurdu. Mustafa Soydabaş'ın annesi Havva Soydabaş hayatını kaybetti. Havva Soydabaş'ın cenazesinin bugün Zincirlikuyu Camii'nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Asri Mezarlıkta toprağa verileceği belirtildi. Kocaeli Haberi gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet kedrli Soydabaş ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Soydabaş'ın annnesi Havva Soydabaş vefat etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın bu acı haberi sosyal medyadan "Başkan Vekilimiz Mustafa Soydabaş'ın kıymetli annesi Havva Soydabaş’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah." sözleri ile duyurdu.

Mustafa Soydabaş'ın annesi Havva Soydabaş hayatını kaybetti. Havva Soydabaş'ın cenazesinin bugün Zincirlikuyu Camii'nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Asri Mezarlıkta toprağa verileceği belirtildi.

Kocaeli Haberi gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet kedrli Soydabaş ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.