BÜYÜKGÖZ'ÜN YENİ BASIN EKİBİ TOPLANTIYI İYİ TAKİP EDEMEMİŞ GALİBA!

Siyaset 02.08.2024 - 16:28, Güncelleme: 02.08.2024 - 16:47
 

BÜYÜKGÖZ'ÜN YENİ BASIN EKİBİ TOPLANTIYI İYİ TAKİP EDEMEMİŞ GALİBA!

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı Kent Meydanı’nda bulunan meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yönettiği meclis toplantısı ile ilgili olarak Belediye Basın Yayın Müdürlüğünden basına servis edilen haber metninde şu ifadlere yer aldı; OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ 1/1000 Ölçekli Kargalı Uygulama İmar Revizyon Planına Yasal Askı Süreci İçerisinde Yapılan İtirazların Değerlendirilmesine ilişkin İmar Komisyonu raporunun da oy birliği ile kabul edildiği Ağustos ayı olağan meclis toplantısı gündemindeki teklifler bölümünde yer alan maddeler ise görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, oturumun son bölümünde meclis üyelerinin gündem dışı sorularını cevaplandırdı. Gebze Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı 3 Eylül Salı günü saat 15.00’te yapılacak.   OY BİRLİĞİ İLE DEĞİL OY ÇOKLUĞU İLE GEÇMİŞ Yukardaki metnin haber sitelerinde aynen yer alması sonrasında gazetemize bilgilendirmede bulunan  CHP Gebze Belediye Meclis üyesi Ahmet Kadı "Kargalı köyü 1/1000 plan itirazlar maddesi oybirliği ile değil, muhalefet şerhimize rağmen oy çokluğu ile geçti." dedi.. Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gebze eski Temsilcisi Ahmet Kadı'nın bu bilgilendirmesinden sonra biz d3e "Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ün yeni dönemi için görevlendirdiği basından sorumlu Gebze Belediye Başkan yardımcısı Mücahit Birben ve Basın Yayın Müdürü Burhanettin Demirci çalışma brimlerini tam oturtamamış galiba" diye düşünmeden edemedik.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı Kent Meydanı’nda bulunan meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yönettiği meclis toplantısı ile ilgili olarak Belediye Basın Yayın Müdürlüğünden basına servis edilen haber metninde şu ifadlere yer aldı;

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
1/1000 Ölçekli Kargalı Uygulama İmar Revizyon Planına Yasal Askı Süreci İçerisinde Yapılan İtirazların Değerlendirilmesine ilişkin İmar Komisyonu raporunun da oy birliği ile kabul edildiği Ağustos ayı olağan meclis toplantısı gündemindeki teklifler bölümünde yer alan maddeler ise görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, oturumun son bölümünde meclis üyelerinin gündem dışı sorularını cevaplandırdı. Gebze Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı 3 Eylül Salı günü saat 15.00’te yapılacak.  

OY BİRLİĞİ İLE DEĞİL OY ÇOKLUĞU İLE GEÇMİŞ
Yukardaki metnin haber sitelerinde aynen yer alması sonrasında gazetemize bilgilendirmede bulunan  CHP Gebze Belediye Meclis üyesi Ahmet Kadı "Kargalı köyü 1/1000 plan itirazlar maddesi oybirliği ile değil, muhalefet şerhimize rağmen oy çokluğu ile geçti." dedi..

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gebze eski Temsilcisi Ahmet Kadı'nın bu bilgilendirmesinden sonra biz d3e "Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ün yeni dönemi için görevlendirdiği basından sorumlu Gebze Belediye Başkan yardımcısı Mücahit Birben ve Basın Yayın Müdürü Burhanettin Demirci çalışma brimlerini tam oturtamamış galiba" diye düşünmeden edemedik.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.