Avrupa Şampiyonası'nda finaldeler! Büyükakın'dan tebrik gecikmedi

Spor 09.09.2023 - 09:55, Güncelleme: 09.09.2023 - 09:55
 

Avrupa Şampiyonası'nda finaldeler! Büyükakın'dan tebrik gecikmedi

KOCAELİ HABERİ
Milli takım, Padova kentindeki Palestra Comunale di Salboro'da İtalya ile yarı finalde karşı karşıya geldi. Down Sendromlu Futsal Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda İtalya'yı 8-1 yendi ve final oynamaya hak kazandı. Down Sendromlu çocuklarımıza ihtiyaçları olan her konuda verdiği destekle de bilinen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın bu sevinci "Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası’nda İtalya’yı 8-1 yenerek finale yükseldi! Gurur veren performanslarıyla hepimizi heyecanlandıran Millilerimizi kutluyor, kupayı ülkemize getireceklerine yürekten inanıyoruz!" mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Milli takım, Padova kentindeki Palestra Comunale di Salboro'da İtalya ile yarı finalde karşı karşıya geldi. Down Sendromlu Futsal Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda İtalya'yı 8-1 yendi ve final oynamaya hak kazandı.

Down Sendromlu çocuklarımıza ihtiyaçları olan her konuda verdiği destekle de bilinen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın bu sevinci "Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası’nda İtalya’yı 8-1 yenerek finale yükseldi! Gurur veren performanslarıyla hepimizi heyecanlandıran Millilerimizi kutluyor, kupayı ülkemize getireceklerine yürekten inanıyoruz!" mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.