ZİNNUR BÜYÜKGÖZ'ÜN ACI GÜNÜ

Yaşam 17.06.2022 - 15:34, Güncelleme: 17.06.2022 - 15:59
 

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ'ÜN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün teyzesi Şehinaz Dağcı yaşama veda etti.. Başkan Büyükgöz bu acı haberini sosyal medyadan " Ana yarım, Teyzem Şahinaz Dağcı'yı Rahmet-i Rahman'a uğurladık. Rabbim rahmetiyle tecelli etsin. Cennetiyle, cemaliyle müşerref kılsın . sözleri ile duyurdu.. Dağcı ailesi ve Zinnur Büyükgöz'ü bu acı gününde Milletvekili Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, GTO Başkanı Nail Çiler ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya olmak üzere çok sayıda yakını, dostları katılım sağlayarak acısını paylaştılar.. Merhume Şehinaz Dağcı'ya Allah'tan rahmet, Zinnur Büyükgöz ve kederli Dağcı ailesine başsağlığı dileriz.  
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün teyzesi Şehinaz Dağcı yaşama veda etti..

Başkan Büyükgöz bu acı haberini sosyal medyadan " Ana yarım, Teyzem Şahinaz Dağcı'yı Rahmet-i Rahman'a uğurladık. Rabbim rahmetiyle tecelli etsin. Cennetiyle, cemaliyle müşerref kılsın . sözleri ile duyurdu..

Dağcı ailesi ve Zinnur Büyükgöz'ü bu acı gününde Milletvekili Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, GTO Başkanı Nail Çiler ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya olmak üzere çok sayıda yakını, dostları katılım sağlayarak acısını paylaştılar..

Merhume Şehinaz Dağcı'ya Allah'tan rahmet, Zinnur Büyükgöz ve kederli Dağcı ailesine başsağlığı dileriz.

Bir 6 kişi, duran insanlar, takım elbise ve açık hava görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 6 kişi ve duran kişiler görseli olabilir

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.