CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN BAŞKAN BÜYÜKAKIN'A ZİYARET

Siyaset 25.04.2024 - 15:22, Güncelleme: 25.04.2024 - 15:22
 

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN BAŞKAN BÜYÜKAKIN'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı bugün CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe ve Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ile birlikte Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.. Bülent Sarı bu ziyareti sosyal medyadan "Derince Belediye Başkanımız Sertif Gökçe,İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ve Karamürsel Belediye Başkanımız Ahmet Çalık ile birlikte, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk." sözleri ile paylaştı.. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, CHP’li belediye başkanlarını ziyareti sonrası yaptığı açıklamada İzmit ve Büyükşehir ekipleri arasında bu sanah  çıkan arbede ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Diyalog ile bunların çok rahat aşılabileceğini konuştuk. Fatma Hanım’la da daha sıkı iletişim içinde kalmamızın bu meseleleri daha kolay yönetmeye imkan sağlayacağını ele aldık.” dedi.. Ziyaret sonrası Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Tavşantepe’de yaşanan arbede hakkında açıklamalar yaparak diyalog çağrısında bulundu.
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı bugün CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe ve Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ile birlikte Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular..

Bülent Sarı bu ziyareti sosyal medyadan "Derince Belediye Başkanımız Sertif Gökçe,İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ve Karamürsel Belediye Başkanımız Ahmet Çalık ile birlikte, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk." sözleri ile paylaştı..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, CHP’li belediye başkanlarını ziyareti sonrası yaptığı açıklamada İzmit ve Büyükşehir ekipleri arasında bu sanah  çıkan arbede ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Diyalog ile bunların çok rahat aşılabileceğini konuştuk. Fatma Hanım’la da daha sıkı iletişim içinde kalmamızın bu meseleleri daha kolay yönetmeye imkan sağlayacağını ele aldık.” dedi..

Ziyaret sonrası Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Tavşantepe’de yaşanan arbede hakkında açıklamalar yaparak diyalog çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.