Üniversite son sınıf öğrencileri için büyük fırsat

Güncel 09.09.2024 - 11:42, Güncelleme: 09.09.2024 - 11:55
 

Üniversite son sınıf öğrencileri için büyük fırsat

KOCAELİ HABERİ
Hyundai Assan’ın, üniversite son sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği 9 aylık uzun dönem staj programı HGenius için başvurular başladı Hyundai Assan, üniversite son sınıf öğrencileri için tasarladığı HGenius Uzun Dönem Staj Programı'nın 2024 başvuru takvimini açıkladı. Küresel bir otomotiv devi olan Hyundai bu programla, genç yeteneklere gerçek zamanlı iş deneyimi kazanma ve profesyonel gelişim fırsatı sunuyor. HGENIUS PROGRAMININ DETAYLARI HGenius, mühendislik ve işletme gibi ilgili bölümlerin son sınıfında okuyan öğrenciler için 9 aylık uzun dönem staj programıdır. Bu program, öğrencilere uluslararası bir çalışma ortamında çeşitli görevlerde yer alma ve bilgi birikimlerini gerçek dünyada uygulama şansı sunuyor. KATILIMCILARA SUNULAN İMKANLAR HGenius programına katılan öğrenciler, Hyundai’de çeşitli departmanlarda gerçek projeler üzerinde çalışma imkanı bulacaklar. Ayrıca, Kore kültürünü yakından tanıma fırsatı ve ileri üretim teknolojilerini inceleme şansı elde edecekler. Program, profesyonel ve kişisel gelişim olanakları ile öğrencilerin kariyer yolculuklarına güçlü bir başlangıç yapmalarını sağlıyor. BAŞVURU ŞARTLARI VE PROGRAM LOKASYONLARI HGenius programına başvuracak adayların ilgili bölümlerin son sınıf öğrencisi olmaları, iyi derecede İngilizce bilmeleri ve güçlü iletişim ile analitik becerilere sahip olmaları gerekiyor. Hyundai Assan İzmit Fabrikası ve İstanbul Ofisi'nde gerçekleştirilecek program kapsamında öğrencilere mezuniyet sonrası öncelikli işe alım hakkı da sunuluyor. SON BAŞVURU TARİHİ Son başvuru tarihi 27 Eylül 2024 olarak belirlenen HGenius programına başvurmak isteyen öğrenciler başvurularını Hyundai Assan LinkedIn sayfasından yapabilirler. Ayrıca hyundaidekariyer Instagram hesabından da takip edebilirler.  
KOCAELİ HABERİ

Hyundai Assan’ın, üniversite son sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği 9 aylık uzun dönem staj programı HGenius için başvurular başladı

Hyundai Assan, üniversite son sınıf öğrencileri için tasarladığı HGenius Uzun Dönem Staj Programı'nın 2024 başvuru takvimini açıkladı. Küresel bir otomotiv devi olan Hyundai bu programla, genç yeteneklere gerçek zamanlı iş deneyimi kazanma ve profesyonel gelişim fırsatı sunuyor.

HGENIUS PROGRAMININ DETAYLARI
HGenius, mühendislik ve işletme gibi ilgili bölümlerin son sınıfında okuyan öğrenciler için 9 aylık uzun dönem staj programıdır. Bu program, öğrencilere uluslararası bir çalışma ortamında çeşitli görevlerde yer alma ve bilgi birikimlerini gerçek dünyada uygulama şansı sunuyor.

KATILIMCILARA SUNULAN İMKANLAR
HGenius programına katılan öğrenciler, Hyundai’de çeşitli departmanlarda gerçek projeler üzerinde çalışma imkanı bulacaklar. Ayrıca, Kore kültürünü yakından tanıma fırsatı ve ileri üretim teknolojilerini inceleme şansı elde edecekler. Program, profesyonel ve kişisel gelişim olanakları ile öğrencilerin kariyer yolculuklarına güçlü bir başlangıç yapmalarını sağlıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI VE PROGRAM LOKASYONLARI
HGenius programına başvuracak adayların ilgili bölümlerin son sınıf öğrencisi olmaları, iyi derecede İngilizce bilmeleri ve güçlü iletişim ile analitik becerilere sahip olmaları gerekiyor. Hyundai Assan İzmit Fabrikası ve İstanbul Ofisi'nde gerçekleştirilecek program kapsamında öğrencilere mezuniyet sonrası öncelikli işe alım hakkı da sunuluyor.

SON BAŞVURU TARİHİ
Son başvuru tarihi 27 Eylül 2024 olarak belirlenen HGenius programına başvurmak isteyen öğrenciler başvurularını Hyundai Assan LinkedIn sayfasından yapabilirler. Ayrıca hyundaidekariyer Instagram hesabından da takip edebilirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.