Show TV'nin iddialı dizisinden kötü haber: Final kararı aldı

Magazin - Cemiyet 29.04.2022 - 11:36, Güncelleme: 29.04.2022 - 11:36
 

Show TV'nin iddialı dizisinden kötü haber: Final kararı aldı

kocaeli haberi
Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’a alternatif olarak gösterilen ve ekran macerasına büyük bir iddiayla başlayan Üç Kuruş dizisinden kötü haber geldi. “Üç Kuruş” dizisi 28. bölümünde final yapacak. Dizinin kadrosunda önemli bir karakteri canlandıran ünlü oyuncu final öncesi diziye veda edecek. Reyting listelerinde hedeflenen performansı gösteremeyen Üç Kuruş dizisi için ekranlara veda ediyor. Nesrin Cavadzade, Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora, Civan Canova, Necip Memili, gibi başarılı oyuncuları buluşturan diziden ünlü oyuncu bayram sonrası ayrılacak. Bayramda dizinin yeni bölümü ekrana gelmeyecek. 'BAHAR' FİNAL ÖNCESİ VEDA EDİYOR tv100'ün haberine göre; senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in imzası bulunan dizinin Bahar’ı Nesrin Cavadzade projeden final öncesi ayrılacak.
kocaeli haberi

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’a alternatif olarak gösterilen ve ekran macerasına büyük bir iddiayla başlayan Üç Kuruş dizisinden kötü haber geldi. “Üç Kuruş” dizisi 28. bölümünde final yapacak. Dizinin kadrosunda önemli bir karakteri canlandıran ünlü oyuncu final öncesi diziye veda edecek.

Reyting listelerinde hedeflenen performansı gösteremeyen Üç Kuruş dizisi için ekranlara veda ediyor. Nesrin Cavadzade, Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora, Civan Canova, Necip Memili, gibi başarılı oyuncuları buluşturan diziden ünlü oyuncu bayram sonrası ayrılacak. Bayramda dizinin yeni bölümü ekrana gelmeyecek.

'BAHAR' FİNAL ÖNCESİ VEDA EDİYOR

tv100'ün haberine göre; senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in imzası bulunan dizinin Bahar’ı Nesrin Cavadzade projeden final öncesi ayrılacak.

ii.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.