SEDAŞ ESKİHİSARLILARI ÇILDIRTTI

Güncel 21.08.2024 - 10:08, Güncelleme: 21.08.2024 - 10:08
 

SEDAŞ ESKİHİSARLILARI ÇILDIRTTI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Eskihisar Mahallesi’ndeki elektrik kesintileri, vatandaşı adeta çileden çıkarıyor. Mahalle Muhtarı Tayfun Özcan’da "bıktık usandık" diyerk isyan bayrağını çekmiş durumda. SEDAŞ, Eskihisarlıları deyim yerindeyse bezdirdi. Neredeyse her gün elektrik kesintisiyle karşı karşıya kalan vatandaş SEDAŞ’a tepki yağdırıyor. Ev aletlerinin de zarar gördüğü kesintilere Muhtar Tayfun Özcan çare arıyor. SEDAŞ başta olmak üzere ilgili kurumların kapısını çalan Özcan, kesintilerle ilgili yaşanan sıkıntıları gazetemize aktardı. Gebze Yenigün Gazetesi’ne konuşan Muhtar Özcan, SEDAŞ’a tepki gösterdi. Özcan şunları kaydetti; VALLAHİ BIKTIK USANDIK İLETİŞİM VAR ÇÖZÜM YOK Vatandaş kesinti konusunda SEDAŞ’tan önce bizi arıyor. Neredeyse adımız alo muhtar 186’ya çıktı. Bizde haliyle SEDAŞ yetkililerini arıyoruz. İletişimde sorun yok, telefonlarımıza çıkıyorlar, konuşuyoruz ama çözüm nerede diye sorarsanız bütçeydi planlamaydı vs bir dünya bürokrasi. Biz mahalle olarak elektrikli bir yaşam sürmek istiyoruz lütfen duyun sesimizi. KAYMAKAM BEYE İLETTİM Gebze Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali Özyiğit beyi de aradım, zaten rutin mahalle toplantılarında da kendilerini bilgilendiriyorduk. ‘Sayın kaymakamım, Eskihisarlılar artık haklı olarak çok kızgınlar. SEDAŞ konusunda devletimizin gereğini yapmasını istiyorlar sizden rica ediyoruz bize destek verin’ dedim. Sayın Kaymakamımızın da ivedilikle konuyla ilgileneceğini aktardı.” diye söyledi. haber:gebzeyenigun.com  
KOCAELİ HABERİ

Gebze Eskihisar Mahallesi’ndeki elektrik kesintileri, vatandaşı adeta çileden çıkarıyor. Mahalle Muhtarı Tayfun Özcan’da "bıktık usandık" diyerk isyan bayrağını çekmiş durumda.

SEDAŞ, Eskihisarlıları deyim yerindeyse bezdirdi. Neredeyse her gün elektrik kesintisiyle karşı karşıya kalan vatandaş SEDAŞ’a tepki yağdırıyor. Ev aletlerinin de zarar gördüğü kesintilere Muhtar Tayfun Özcan çare arıyor. SEDAŞ başta olmak üzere ilgili kurumların kapısını çalan Özcan, kesintilerle ilgili yaşanan sıkıntıları gazetemize aktardı. Gebze Yenigün Gazetesi’ne konuşan Muhtar Özcan, SEDAŞ’a tepki gösterdi. Özcan şunları kaydetti;

VALLAHİ BIKTIK USANDIK İLETİŞİM VAR ÇÖZÜM YOK
Vatandaş kesinti konusunda SEDAŞ’tan önce bizi arıyor. Neredeyse adımız alo muhtar 186’ya çıktı. Bizde haliyle SEDAŞ yetkililerini arıyoruz. İletişimde sorun yok, telefonlarımıza çıkıyorlar, konuşuyoruz ama çözüm nerede diye sorarsanız bütçeydi planlamaydı vs bir dünya bürokrasi. Biz mahalle olarak elektrikli bir yaşam sürmek istiyoruz lütfen duyun sesimizi.

KAYMAKAM BEYE İLETTİM
Gebze Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali Özyiğit beyi de aradım, zaten rutin mahalle toplantılarında da kendilerini bilgilendiriyorduk. ‘Sayın kaymakamım, Eskihisarlılar artık haklı olarak çok kızgınlar. SEDAŞ konusunda devletimizin gereğini yapmasını istiyorlar sizden rica ediyoruz bize destek verin’ dedim. Sayın Kaymakamımızın da ivedilikle konuyla ilgileneceğini aktardı.” diye söyledi.
haber:gebzeyenigun.com
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.