ÖZLEM KOZANKURT'DAN ERHAN SARIDEDE'YE ZİYARET

Siyaset 19.09.2023 - 18:35, Güncelleme: 19.09.2023 - 18:35
 

ÖZLEM KOZANKURT'DAN ERHAN SARIDEDE'YE ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığına atanan Erhan Sarıdede'ye tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.. Ak Parti Gebze İlçe önceki dönem yönetim kurulu üyesi ve Kocaeli milletvekili aday adayı Özlem Kozankurt bugün Gebze ve Çayırova'nın tanınmış iş insanlarından Arzu Özhor ile birlikte Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığına atanan Erhan Sarıdede'ye makamında bir ziyaret gerçekleştirerek, tebrik edip başarı dileklerini ilettiler.. Mimar Ve Mühendisler Grubu Gebze Temsilcisi Özlem Kozankurt, Mimar ve Mühendis Dergisinin son saysını Başkan Sarıdede'ye takdim etti.. Özlem Kozankurt ve Arzu Özhor'un bu ziyaretinden dolayı çok mutlu olan Başkan Sarıdede, bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığına atanan Erhan Sarıdede'ye tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor..

Ak Parti Gebze İlçe önceki dönem yönetim kurulu üyesi ve Kocaeli milletvekili aday adayı Özlem Kozankurt bugün Gebze ve Çayırova'nın tanınmış iş insanlarından Arzu Özhor ile birlikte Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığına atanan Erhan Sarıdede'ye makamında bir ziyaret gerçekleştirerek, tebrik edip başarı dileklerini ilettiler..

Mimar Ve Mühendisler Grubu Gebze Temsilcisi Özlem Kozankurt, Mimar ve Mühendis Dergisinin son saysını Başkan Sarıdede'ye takdim etti..

Özlem Kozankurt ve Arzu Özhor'un bu ziyaretinden dolayı çok mutlu olan Başkan Sarıdede, bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.