NAİL ÇİLER'İN ACI GÜNÜ

Yaşam 13.11.2021 - 12:26, Güncelleme: 13.11.2021 - 12:36
 

NAİL ÇİLER'İN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'in kuzeni Mehmet Aytaç yaşamını yitirdi.. İzmir'de ikamet eden iş insanı Mehmet Aytaç (65) memleketi Muş'ta geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu hava ambulansı ile İzmir'e nakledilmişti. İki aydan beri İzmir'de hastanede yoğun bakımda olan Mehmet Aytaç geçtiğimiz gün yaşama veda etti.. Teyzesinin oğlu Mehmet Aytaç'ın cenaze töreni ve taziye kabulü için İzmir'e giden Nail Çiler'in Pazartesi günü Gebze'ye döneceği öğrenildi.. Merfhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'in kuzeni Mehmet Aytaç yaşamını yitirdi..

İzmir'de ikamet eden iş insanı Mehmet Aytaç (65) memleketi Muş'ta geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu hava ambulansı ile İzmir'e nakledilmişti. İki aydan beri İzmir'de hastanede yoğun bakımda olan Mehmet Aytaç geçtiğimiz gün yaşama veda etti..

Teyzesinin oğlu Mehmet Aytaç'ın cenaze töreni ve taziye kabulü için İzmir'e giden Nail Çiler'in Pazartesi günü Gebze'ye döneceği öğrenildi..

Merfhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.