MHP GEBZE İLÇE BAŞKANLIĞINA COŞKUN ÖZTÜRK ATANDI

Siyaset 25.09.2024 - 19:59, Güncelleme: 25.09.2024 - 19:59
 

MHP GEBZE İLÇE BAŞKANLIĞINA COŞKUN ÖZTÜRK ATANDI

KOCAELİ HABERİ
Tuncay Batı’ınn yeni MHP Kocaeli İl Başkanı olarak atanmasının ardından MHP’nin Kocaeli ilçelerinde istifa eden teşkilatlar arasına partinin Gebze İlçe Teşkilatı da katıldı ve Ali Yalsız’da MHP Gebze İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti.. MHP Gebze İlçe Başkanlığı görevine geçmiş dönemlerde MHP Kocaeli İl ve Gebze ilçe yönetim kurullarından görev yapmış olan Coşkun Öztürk atandı. Gebze'nin tanınan ve sevilen isimlerinden birisi olan Coşkun Öztürk'ün başkanlığa atanmış olması Gebze'de memnuniyetle karşılandı.. 
KOCAELİ HABERİ

Tuncay Batı’ınn yeni MHP Kocaeli İl Başkanı olarak atanmasının ardından MHP’nin Kocaeli ilçelerinde istifa eden teşkilatlar arasına partinin Gebze İlçe Teşkilatı da katıldı ve Ali Yalsız’da MHP Gebze İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti..

MHP Gebze İlçe Başkanlığı görevine geçmiş dönemlerde MHP Kocaeli İl ve Gebze ilçe yönetim kurullarından görev yapmış olan Coşkun Öztürk atandı. Gebze'nin tanınan ve sevilen isimlerinden birisi olan Coşkun Öztürk'ün başkanlığa atanmış olması Gebze'de memnuniyetle karşılandı.. 
Bir 15 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.