Meriç Erkan hayatını ve adını değiştirdi; sakal bıraktı, sarık taktı (VİDEO)

Magazin - Cemiyet 10.02.2022 - 16:16, Güncelleme: 10.02.2022 - 16:23
 

Meriç Erkan hayatını ve adını değiştirdi; sakal bıraktı, sarık taktı (VİDEO)

kocaelihaberi
Televizyon programlarıyla ve yaptığı ilginç danslarla dikkat çeken oyuncu ve model Meriç Erkan, sakal bıraktı, sarık taktı. Maneviyata yöneldiğini söyleyen Meriç Erkan adını 'Mahmut Erkan' olarak değiştirdi. Oyuncu Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi olan, bir dönem ilginç danslarıyla gündem olan ve katıldığı televizyon programlarıyla ünlenen oyuncu ve model Meriç Erkan, hayatını ve adını değiştirdi. "Ya nasıl böyle bir hayat yaşamışım" diyen Erkan, "Kurban olduğum Allah'ım sözünden dönmez, o beni affetti" dedi. Meriç Erkan, Yeni Şafak'a yaptığı açıklamada, "Nasuh tövbesi" ettiğini söylerken, 'bambaşka bir hayata geçtiğini' ifade etti. "YA NASIL BÖYLE BİR HAYAT YAŞAMIŞIM" "Ya nasıl böyle bir hayat yaşamışım" diyen Meriç Erkan, "Kurban olduğum Allah'ım sözünden dönmez, o beni affetti" dedi. "Mahmut Erkan" olarak doğmak ve öyle yaşamak istediğini dile getiren Meriç  Erkan, "Pişman olacağı şeyleri yapmasın kimse, sonra çok üzülürler. Allah'tan böyle rahmetli bir Rabbimiz var" diye konuştu. "BEN AYNI ADAMIM, AYNI BEDEN AMA HAYAT İNSANI BAŞKA TARAFLARA ÇEKİYOR.” Meriç Erkan, "Ben aynı adamım, aynı beden ama hayat insanı başka taraflara çekiyor. Daha önceki konseptim, şovmenlik vs., e tabii insan... Bu bir konsept değil, bu başka bir şey... Rabbimle aramdaki bir hesaplaşma... Bir şeyin farkına varıyorsunuz ve bunu son nefes gelmeden yapıyorsunuz" diye konuştu. Meriç Erkan, "Rabbim diyor ki, 'Bir günahına tövbe edip onu bir daha tekrar etmeyeni ben affettim' ben de diyorum ki, O sözünden dönmez. Ama ben haylazlık yaparım, günahlarıma devam ederim, tövbemi bozarım, cezamı da hak ederim o zaman." ifadelerini kullandı. ''BEN AŞKIN BÜYÜĞÜNÜ YAKALAMIŞIM ZATEN" Evlilik hakkındaki soruya da yanıt veren Meriç Erkan, "Evlenmek olabilir tabii, nasip kısmet. Tam böyle İslam'a uygun, şeriata uygun, İslam'a uygun zihniyeti ve kıyafeti olacak, yan yana durduğumuzda da hakikaten bu çift görünüşüyle de hareketle de Müslüman, topluma faydalı olacak. Nasibimiz varsa olur, olmazsa da ben aşkın büyüğünü yakalamışım zaten" ifadelerini kullandı.
kocaelihaberi

Televizyon programlarıyla ve yaptığı ilginç danslarla dikkat çeken oyuncu ve model Meriç Erkan, sakal bıraktı, sarık taktı. Maneviyata yöneldiğini söyleyen Meriç Erkan adını 'Mahmut Erkan' olarak değiştirdi.

Oyuncu Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi olan, bir dönem ilginç danslarıyla gündem olan ve katıldığı televizyon programlarıyla ünlenen oyuncu ve model Meriç Erkan, hayatını ve adını değiştirdi. "Ya nasıl böyle bir hayat yaşamışım" diyen Erkan, "Kurban olduğum Allah'ım sözünden dönmez, o beni affetti" dedi.

Meriç Erkan, Yeni Şafak'a yaptığı açıklamada, "Nasuh tövbesi" ettiğini söylerken, 'bambaşka bir hayata geçtiğini' ifade etti.

"YA NASIL BÖYLE BİR HAYAT YAŞAMIŞIM"

"Ya nasıl böyle bir hayat yaşamışım" diyen Meriç Erkan, "Kurban olduğum Allah'ım sözünden dönmez, o beni affetti" dedi.

"Mahmut Erkan" olarak doğmak ve öyle yaşamak istediğini dile getiren Meriç  Erkan, "Pişman olacağı şeyleri yapmasın kimse, sonra çok üzülürler. Allah'tan böyle rahmetli bir Rabbimiz var" diye konuştu.

"BEN AYNI ADAMIM, AYNI BEDEN AMA HAYAT İNSANI BAŞKA TARAFLARA ÇEKİYOR.”

Meriç Erkan, "Ben aynı adamım, aynı beden ama hayat insanı başka taraflara çekiyor. Daha önceki konseptim, şovmenlik vs., e tabii insan... Bu bir konsept değil, bu başka bir şey... Rabbimle aramdaki bir hesaplaşma... Bir şeyin farkına varıyorsunuz ve bunu son nefes gelmeden yapıyorsunuz" diye konuştu.

Meriç Erkan, "Rabbim diyor ki, 'Bir günahına tövbe edip onu bir daha tekrar etmeyeni ben affettim' ben de diyorum ki, O sözünden dönmez. Ama ben haylazlık yaparım, günahlarıma devam ederim, tövbemi bozarım, cezamı da hak ederim o zaman." ifadelerini kullandı.

''BEN AŞKIN BÜYÜĞÜNÜ YAKALAMIŞIM ZATEN"

Evlilik hakkındaki soruya da yanıt veren Meriç Erkan, "Evlenmek olabilir tabii, nasip kısmet. Tam böyle İslam'a uygun, şeriata uygun, İslam'a uygun zihniyeti ve kıyafeti olacak, yan yana durduğumuzda da hakikaten bu çift görünüşüyle de hareketle de Müslüman, topluma faydalı olacak. Nasibimiz varsa olur, olmazsa da ben aşkın büyüğünü yakalamışım zaten" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.