KOCAELİ'DE Kİ HASTANE BAŞHEKİMLERİ TOPLANDI

Sağlık 13.04.2022 - 13:57, Güncelleme: 13.04.2022 - 13:57
 

KOCAELİ'DE Kİ HASTANE BAŞHEKİMLERİ TOPLANDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Nisan Ayı Başhekimler Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi “Kocaeli Kamu Hastaneleri Başhekimleri Değerlendirme Toplantısı” bugün Kocaeli Valiliği Karamürsel Alp salonunda, İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında gerçekleşti. İl Sağlık Müdürlüğü Başkan ve Başkan Yardımcıları ile ilimizdeki kamu hastaneleri ve ağız diş sağlığı merkezlerinin başhekimlerinin katılım sağladığı toplantıda, merkezlerde sunulan sağlık hizmetleri ve ilimizdeki genel sağlık hizmetlerinin işleyişi gibi konular detaylı olarak sağlık yöneticilerince ele alındı. Toplantıda Başkan, Başkan Yardımcıları ve Başhekimler tarafından İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan’a merkezlerdeki güncel durum hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Nisan Ayı Başhekimler Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

“Kocaeli Kamu Hastaneleri Başhekimleri Değerlendirme Toplantısı” bugün Kocaeli Valiliği Karamürsel Alp salonunda, İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında gerçekleşti.

İl Sağlık Müdürlüğü Başkan ve Başkan Yardımcıları ile ilimizdeki kamu hastaneleri ve ağız diş sağlığı merkezlerinin başhekimlerinin katılım sağladığı toplantıda, merkezlerde sunulan sağlık hizmetleri ve ilimizdeki genel sağlık hizmetlerinin işleyişi gibi konular detaylı olarak sağlık yöneticilerince ele alındı.

Toplantıda Başkan, Başkan Yardımcıları ve Başhekimler tarafından İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan’a merkezlerdeki güncel durum hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.