KOCAELİ VALİLİĞİNDEN BASIN DUYURUSU

Sağlık 11.05.2022 - 13:24, Güncelleme: 11.05.2022 - 13:24
 

KOCAELİ VALİLİĞİNDEN BASIN DUYURUSU

KOCAELİ HABERİ
Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında Valilik ve Kaymakamlıklarca oluşturulan ekipler ve güvenlik kuvvetleri ile bizzat İl Valisi, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl/İlçe Emniyet Müdürleri, İl/İlçe Jandarma Komutanlarının, kurum amirlerinin katılımı ile 02.05.2022 - 08.05.2022 tarihleri arasında İlimiz genelinde gerçekleştirilen faaliyet ve denetimlerde;  -Vefa Sosyal Destek Gruplarınca toplam 84 kişinin talebi karşılanmış, -65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan toplam 6.605 kişiye evde bakım ve sağlık hizmeti verilmiş, -112, 155, 156 ve diğer kurumlar ile oluşturulan (AFAD, GAMER vb.) iletişim hatları üzerinden, vatandaşlarımız tarafından yapılan 24 talep yerine getirilmiş -Emniyet ve Jandarma birimlerince yapılan denetimlerde toplam 44.320 araç kontrol edilirken, 64.483 şahıs sorgulanmıştır. Covid-19 salgınının başlangıcından buyana Valiliğimiz koordinasyonunda gerekli tüm tedbirler alınmakta ve uygulanması noktasında aralıksız bir şekilde denetimler yapılmaktadır. Devletimizin tüm kurumlarıyla verdiği mücadeleye halkımızın da alınan tedbirlere uyup, açık alanlar ile sosyal mesafenin uygulanabildiği ve uygun havalandırma koşullarının bulunduğu kapalı yerler harici maske kullanımına, mesafeye ve hijyene dikkat etmeleri, Koronavirüs salgınına karşı en etkili silah olan AŞI’larını yaptırıp eksik olan dozlarını tamamlayarak destek vermeleri en büyük beklentimizdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ
KOCAELİ HABERİ

Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında Valilik ve Kaymakamlıklarca oluşturulan ekipler ve güvenlik kuvvetleri ile bizzat İl Valisi, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl/İlçe Emniyet Müdürleri, İl/İlçe Jandarma Komutanlarının, kurum amirlerinin katılımı ile 02.05.2022 - 08.05.2022 tarihleri arasında İlimiz genelinde gerçekleştirilen faaliyet ve denetimlerde; 

-Vefa Sosyal Destek Gruplarınca toplam 84 kişinin talebi karşılanmış,
-65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan toplam 6.605 kişiye evde bakım ve sağlık hizmeti verilmiş,
-112, 155, 156 ve diğer kurumlar ile oluşturulan (AFAD, GAMER vb.) iletişim hatları üzerinden, vatandaşlarımız tarafından yapılan 24 talep yerine getirilmiş
-Emniyet ve Jandarma birimlerince yapılan denetimlerde toplam 44.320 araç kontrol edilirken, 64.483 şahıs sorgulanmıştır.

Covid-19 salgınının başlangıcından buyana Valiliğimiz koordinasyonunda gerekli tüm tedbirler alınmakta ve uygulanması noktasında aralıksız bir şekilde denetimler yapılmaktadır.

Devletimizin tüm kurumlarıyla verdiği mücadeleye halkımızın da alınan tedbirlere uyup, açık alanlar ile sosyal mesafenin uygulanabildiği ve uygun havalandırma koşullarının bulunduğu kapalı yerler harici maske kullanımına, mesafeye ve hijyene dikkat etmeleri, Koronavirüs salgınına karşı en etkili silah olan AŞI’larını yaptırıp eksik olan dozlarını tamamlayarak destek vermeleri en büyük beklentimizdir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.