KOCAELİ MİLLETVEKİLLERİ İVİÇVRE'YE GİTTİLER

Siyaset 22.04.2024 - 05:54, Güncelleme: 22.04.2024 - 05:54
 

KOCAELİ MİLLETVEKİLLERİ İVİÇVRE'YE GİTTİLER

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı ve DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, TBMM'nin görevlendirmesi ile İsviçre'nin başkenti Cenevre'ye gittiler.. CHP Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı bu ziyareti X sosyal medya sayfasından "Türk Devletleri Teşkilatı himayesinde Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi ve Türk İşbirliği Teşkilatlarıyla müştereken düzenlenen "Türk Haftası" etkinlikleri için Nevşehir Milletvekili Sayın Filiz Kılıç, Kocaeli Milletvekili Sayın Ömer Faruk Gergerlioğlu ve Bursa Milletvekili Sayın Osman Mesten ve ile birlikte Cenevre'deyiz. Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi nezdinde Türkiye Daimi Temsilcisi Büyükelçi Sayın Güven BEGEÇ tarafından TÜRKPA heyeti olarak bizlerin onuruna verilen akşam yemeği için Sayın Büyükelçi ve tüm elçilik çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum." sözleri ile duyurdu..  
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı ve DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, TBMM'nin görevlendirmesi ile İsviçre'nin başkenti Cenevre'ye gittiler..

CHP Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı bu ziyareti X sosyal medya sayfasından "Türk Devletleri Teşkilatı himayesinde Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi ve Türk İşbirliği Teşkilatlarıyla müştereken düzenlenen "Türk Haftası" etkinlikleri için Nevşehir Milletvekili Sayın Filiz Kılıç, Kocaeli Milletvekili Sayın Ömer Faruk Gergerlioğlu ve Bursa Milletvekili Sayın Osman Mesten ve ile birlikte Cenevre'deyiz. Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi nezdinde Türkiye Daimi Temsilcisi Büyükelçi Sayın Güven BEGEÇ tarafından TÜRKPA heyeti olarak bizlerin onuruna verilen akşam yemeği için Sayın Büyükelçi ve tüm elçilik çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum." sözleri ile duyurdu..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.