Kocaeli Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Asayiş 26.08.2024 - 15:21, Güncelleme: 26.08.2024 - 15:21
 

Kocaeli Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısı, Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Halkımızın huzur ve güvenliğinin korunması ve sürdürülmesi için Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Terör ve organize suç örgütleri, kaçakçılıkla mücadele, asayiş, trafik, GBT kontrolleri, aranan şahısların yakalanması, silah ve ruhsat kontrolleri, suç ve suçlularla mücadele, uyuşturucu arz ve talebi konusunda yapılan çalışmalar ve düzensiz göçle mücadele gibi konular ele alınarak istişareler yapıldı. Yapılan çalışmalarla ilgili koordinasyon gerektiren konuların değerlendirilmesi, emniyet ve asayişin temini, muhafazasına ilişkin alınan tedbirlerin görüşülmesi ve istişarelerin yapılması ile toplantı sona erdi. Vali İlhami Aktaş başkanlığında düzenlenen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısına; Deniz Eğitim - Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Hüseyin Tığlı, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yücel Korkut, Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, İl Emniyet Müdür V. Erdal Aydınlık, İl Jandarma Komutanı Alb. Murat Bozkurt, Sahil Güvenlik 71. Bot Komutanı Üsteğmen Eren Hasan Açıkgöz ve İl Yazı İşleri Müdürü İsmail Akbıyık katıldı.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısı, Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin korunması ve sürdürülmesi için Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Terör ve organize suç örgütleri, kaçakçılıkla mücadele, asayiş, trafik, GBT kontrolleri, aranan şahısların yakalanması, silah ve ruhsat kontrolleri, suç ve suçlularla mücadele, uyuşturucu arz ve talebi konusunda yapılan çalışmalar ve düzensiz göçle mücadele gibi konular ele alınarak istişareler yapıldı.

Yapılan çalışmalarla ilgili koordinasyon gerektiren konuların değerlendirilmesi, emniyet ve asayişin temini, muhafazasına ilişkin alınan tedbirlerin görüşülmesi ve istişarelerin yapılması ile toplantı sona erdi.

Vali İlhami Aktaş başkanlığında düzenlenen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısına; Deniz Eğitim - Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Hüseyin Tığlı, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yücel Korkut, Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, İl Emniyet Müdür V. Erdal Aydınlık, İl Jandarma Komutanı Alb. Murat Bozkurt, Sahil Güvenlik 71. Bot Komutanı Üsteğmen Eren Hasan Açıkgöz ve İl Yazı İşleri Müdürü İsmail Akbıyık katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.