KARSLILARDAN DİLOVASI'NIN KARSLI BAŞKANI YILDIRIM'A DAVET

Siyaset 30.06.2022 - 16:51, Güncelleme: 30.06.2022 - 16:51
 

KARSLILARDAN DİLOVASI'NIN KARSLI BAŞKANI YILDIRIM'A DAVET

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır bugün Dilovası'na gelerek, Kars'tan hemşersi olan Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'ı 3 Temmuz pazar günü saat 14:00'de Körfez İlimtepe Mesire Alanında gerçekleştirecekleri Seyran Şenliği etkinliklerine davet etti.. Gebze Ticaret Odası'nın Karslı meclis üyesi Gökmen Deli'nin hazır bulunduğu bu ziyarette hemşerilerinin bu davetinden dolayı .çok mutlu olan Başkan Yıldırım, Taner Sarıçayır'a ve Vakif yönetimine teşekkür etti..    
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır bugün Dilovası'na gelerek, Kars'tan hemşersi olan Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'ı 3 Temmuz pazar günü saat 14:00'de Körfez İlimtepe Mesire Alanında gerçekleştirecekleri Seyran Şenliği etkinliklerine davet etti..

Gebze Ticaret Odası'nın Karslı meclis üyesi Gökmen Deli'nin hazır bulunduğu bu ziyarette hemşerilerinin bu davetinden dolayı .çok mutlu olan Başkan Yıldırım, Taner Sarıçayır'a ve Vakif yönetimine teşekkür etti..

Bir 6 kişi ve iç mekan görseli olabilir 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.