''MİLLETVEKİLİ KATIRCIOĞLU AK PARTİ'DE ÖNEMLİ GÖREVE GETİRİLECEK''

Siyaset 17.09.2024 - 12:47, Güncelleme: 17.09.2024 - 12:47
 

''MİLLETVEKİLİ KATIRCIOĞLU AK PARTİ'DE ÖNEMLİ GÖREVE GETİRİLECEK''

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Geçtiğimiz hafta "VEKİL KATIRCIOĞLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINA GÖZ MÜ KIRPTI?" manşeti ile yayınladığımız kulis haberimizde şu ifadelere yer almıştı; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 Eylül 2024 tarihinde Yeni Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin açılışını yapmak için geldiğ Gölcük'te, Ak Parti Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun çay daveti üzerine hanesine konuk olmuştu.. Radiye Sezer Katırcıoğlu o anları sosyal medyadan "Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan Zatıalinizi hanemizde ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduk. Nazik ziyaretiniz için şükranlarımı arz ederim. Milletimize hizmet yolunda birlikte düşünmeye, çalışmaya ve değer üretmeye devam inşallah." sözleri ile paylaşmıştı.. Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun "Milletimize hizmet yolunda birlikte düşünmeye, çalışmaya ve değer üretmeye devam inşallah." mesajı içeren bu paylaşımı siyaset kulislerinde "Radiye hanım üç dönem kuralı gereği, 2029 genel seçimlerinde bir daha milletveekili adayı gösterilemeyeceeğine göre acaba 'milletimize hizmet yolunda birlikte düşünmeye, çalışmaya ve değer üretmeye devam inşallah.' derken belediye başkanlığına aday olabileceğinin sinyallerini mi verdi" şeklinde merak uyandırdı.. ''MİLLETVEKİLİ KATIRCIOĞLU AK PARTİ'DE ÖNEMLİ GÖREVE GETİRİLECEK'' Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun belediye başkan adaylığı ile ilgili olarak yayınladığımız bu kulis yorumu, siyaset kulislerindegeniş yankı buldu ve çokca konuşuldu.  Ak Partide fikirlerine ve ön görülerine  çok değer verdiğimiz bir siyasetçimiz ise bize yaptığı özel değerlendirmede şöyle bir yorumunu paylaştı; "Radiye Sezer Katırcıoğlu, Reisimizin değer verdiği bir siyasetçidir. 2029 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir veya Gölcük belediyesine aday olur mu veya olmaz mı orasını bilemem. Lakin ilçe ve il kongrelerimizden sonra yapılacak olan Ak parti Büyük kongresinde, Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevine getirilebileceğini düşünüyorum. Böylelikle hem Kadın Kolları Genel Başkanlığına isabetli yeni bir genel başkan atanmış olur hem de Ak Parti Kocaeli Teşkilatı onurlandırılmış olur. Malum 2018 yılından beri Ak Parti Kocaeli'ye Bakanlık görevleri falan verilmiyordu. Kaldı ki, Ak Parti Kocaeli'nin kadın milletvekillerinden Sibel Gönül'de Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevinde bulunmuşdu"
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Geçtiğimiz hafta "VEKİL KATIRCIOĞLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINA GÖZ MÜ KIRPTI?" manşeti ile yayınladığımız kulis haberimizde şu ifadelere yer almıştı;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 Eylül 2024 tarihinde Yeni Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin açılışını yapmak için geldiğ Gölcük'te, Ak Parti Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun çay daveti üzerine hanesine konuk olmuştu..

Radiye Sezer Katırcıoğlu o anları sosyal medyadan "Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan Zatıalinizi hanemizde ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduk. Nazik ziyaretiniz için şükranlarımı arz ederim. Milletimize hizmet yolunda birlikte düşünmeye, çalışmaya ve değer üretmeye devam inşallah." sözleri ile paylaşmıştı..

Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun "Milletimize hizmet yolunda birlikte düşünmeye, çalışmaya ve değer üretmeye devam inşallah." mesajı içeren bu paylaşımı siyaset kulislerinde "Radiye hanım üç dönem kuralı gereği, 2029 genel seçimlerinde bir daha milletveekili adayı gösterilemeyeceeğine göre acaba 'milletimize hizmet yolunda birlikte düşünmeye, çalışmaya ve değer üretmeye devam inşallah.' derken belediye başkanlığına aday olabileceğinin sinyallerini mi verdi" şeklinde merak uyandırdı..

''MİLLETVEKİLİ KATIRCIOĞLU AK PARTİ'DE ÖNEMLİ GÖREVE GETİRİLECEK''

Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun belediye başkan adaylığı ile ilgili olarak yayınladığımız bu kulis yorumu, siyaset kulislerindegeniş yankı buldu ve çokca konuşuldu.  Ak Partide fikirlerine ve ön görülerine  çok değer verdiğimiz bir siyasetçimiz ise bize yaptığı özel değerlendirmede şöyle bir yorumunu paylaştı;

"Radiye Sezer Katırcıoğlu, Reisimizin değer verdiği bir siyasetçidir. 2029 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir veya Gölcük belediyesine aday olur mu veya olmaz mı orasını bilemem. Lakin ilçe ve il kongrelerimizden sonra yapılacak olan Ak parti Büyük kongresinde, Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevine getirilebileceğini düşünüyorum. Böylelikle hem Kadın Kolları Genel Başkanlığına isabetli yeni bir genel başkan atanmış olur hem de Ak Parti Kocaeli Teşkilatı onurlandırılmış olur. Malum 2018 yılından beri Ak Parti Kocaeli'ye Bakanlık görevleri falan verilmiyordu. Kaldı ki, Ak Parti Kocaeli'nin kadın milletvekillerinden Sibel Gönül'de Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevinde bulunmuşdu"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.