AK PARTİ İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Siyaset 17.09.2024 - 00:58, Güncelleme: 17.09.2024 - 00:58
 

AK PARTİ İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas haftalık olağan gerçekleştirilen İl Yönetim Kurulu Toplantısında İl Başkanlığı görevini tamamladığını duyurdu. İl Başkanı Naim Makas İl Yönetim Kurulu Toplantısında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘’5 yıldır büyük bir gurur ve onurla yürüttüğüm AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı görevimi Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle tamamlamış bulunuyorum. Partimizin vicdanı ve teminatı AK Gençlik'de başlamış olduğumuz yolculuğumuz ana kademe il yöneticiliği sonrası 5 yıl boyunca İl Başkanlığı görevi ile devam etmişti. Bu süre zarfı içerisinde dava ilkelerimizi, teşkilat anlayışımızı ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın mihmandarlığındaki AK Parti hükümetlerinin şehrimize ve ülkemize edindirdiği kazanımlarla makus tarihimizden kurtulurken ortaya koyulan sevgi ve özveriyi anlatmayı kendimize ilke edindik. Şartlar ne olursa olsun Cumhurbaşkanımız'ın talimatlarıyla partimiz kararları etrafında teşkilatlarımızla birleşerek görevimizi ifa etmenin vicdani huzurunu yaşıyoruz. Bu süreçte üzüntülerimiz ve mutluluklarımızı bir arada yaşadık ve ne olursa olsun tarzımız, nezaketimiz, efendiliğimiz ve ahlakımızla bu anlamda kendisini örnek aldığımız Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan sadakatimiz dün olduğu gibi yarın da vazgeçilmez ilkemiz olmaya devam edecektir. Bizlere bu kutlu davada hizmet etme imkânı veren Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere görevde bulunduğum süre zarfında şahsıma güven ve desteklerini esirgemeyen Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir'e, Teşkilat Başkan Yardımcımız Marmara Bölge Başkanımız Sn. Halis Dalkılıç'a ve İl Koordinatörümüz Sn. Gökhan Diktaş'a şükranlarımı sunuyorum. ‘’Bu olağan bayrak değişimi sonrası partimizin vizyonununa olan sorumluluğunu ifa etme yolunda yeni il başkanımıza şimdiden başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum.’’
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas haftalık olağan gerçekleştirilen İl Yönetim Kurulu Toplantısında İl Başkanlığı görevini tamamladığını duyurdu.

İl Başkanı Naim Makas İl Yönetim Kurulu Toplantısında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

‘’5 yıldır büyük bir gurur ve onurla yürüttüğüm AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı görevimi Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle tamamlamış bulunuyorum.
Partimizin vicdanı ve teminatı AK Gençlik'de başlamış olduğumuz yolculuğumuz ana kademe il yöneticiliği sonrası 5 yıl boyunca İl Başkanlığı görevi ile devam etmişti. Bu süre zarfı içerisinde dava ilkelerimizi, teşkilat anlayışımızı ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın mihmandarlığındaki AK Parti hükümetlerinin şehrimize ve ülkemize edindirdiği kazanımlarla makus tarihimizden kurtulurken ortaya koyulan sevgi ve özveriyi anlatmayı kendimize ilke edindik. Şartlar ne olursa olsun Cumhurbaşkanımız'ın talimatlarıyla partimiz kararları etrafında teşkilatlarımızla birleşerek görevimizi ifa etmenin vicdani huzurunu yaşıyoruz. Bu süreçte üzüntülerimiz ve mutluluklarımızı bir arada yaşadık ve ne olursa olsun tarzımız, nezaketimiz, efendiliğimiz ve ahlakımızla bu anlamda kendisini örnek aldığımız Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan sadakatimiz dün olduğu gibi yarın da vazgeçilmez ilkemiz olmaya devam edecektir.

Bizlere bu kutlu davada hizmet etme imkânı veren Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere görevde bulunduğum süre zarfında şahsıma güven ve desteklerini esirgemeyen Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir'e, Teşkilat Başkan Yardımcımız Marmara Bölge Başkanımız Sn. Halis Dalkılıç'a ve İl Koordinatörümüz Sn. Gökhan Diktaş'a şükranlarımı sunuyorum.
‘’Bu olağan bayrak değişimi sonrası partimizin vizyonununa olan sorumluluğunu ifa etme yolunda yeni il başkanımıza şimdiden başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.