RECEP KAYA GİTTİ ZİNNUR BÜYÜKGÖZ'DE GİDECEK Mİ?

Siyaset 21.08.2024 - 14:17, Güncelleme: 21.08.2024 - 14:17
 

RECEP KAYA GİTTİ ZİNNUR BÜYÜKGÖZ'DE GİDECEK Mİ?

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti Gebze Belediye meclis üyesi Emrullah Bilgin ile birlikte on gün sürecek bir tatil için Karadeniz bölgesine gitti.. Recep Kaya bu gidişlerini sosyal medyadan "İstikamet belli" sözleri ile duyururken, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ün geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Recep Kaya'nın Trabzon, Rize ve Gümüşhane tatiline sonradan katılıp katılmayacağı merak edildi.. Recep Kaya'nın yokluğunda Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığına, İlçe Başkan vekili olarak Raif Öztürk'ün vekalet edeceği öğrenildi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti Gebze Belediye meclis üyesi Emrullah Bilgin ile birlikte on gün sürecek bir tatil için Karadeniz bölgesine gitti..

Recep Kaya bu gidişlerini sosyal medyadan "İstikamet belli" sözleri ile duyururken, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ün geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Recep Kaya'nın Trabzon, Rize ve Gümüşhane tatiline sonradan katılıp katılmayacağı merak edildi..

Recep Kaya'nın yokluğunda Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığına, İlçe Başkan vekili olarak Raif Öztürk'ün vekalet edeceği öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.