Sendika Yöneticisi: ''DERİNCE’DE İŞÇİLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR''

İlçeler 15.08.2024 - 09:45, Güncelleme: 15.08.2024 - 09:45
 

Sendika Yöneticisi: ''DERİNCE’DE İŞÇİLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR''

KOCAELİ HABERİ
Derince Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında anlaşma sağlandı.  Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy ve  Hizmet-İş Sendikası'da Yönetici Fatih Özecik ile Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe arasında yapılan görüşmelerde işçilere yapılacak zam oranı konusunda mutabakata varıldı. Hizmet-İş Sendikası'da Yönetici Fatih Özecik bu haberi sosyal medyadan "DERİNCE’DE İŞÇİLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR'' sözleri ile paylaştı ve açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Derince Belediyesi'de çalışıyorDerince Belediye Başkanımız Sayın Av. Sertif GÖKÇE’nin talimatıyla, Maaşları ve işveren ikramiyeleri belediye çalışanlarımızın hesaplara yatırıldı. Bu düşünceli çalışmasından dolayı Sayın Başkanımız Av. Sertif GÖKÇE’ye şahsım ve siz kıymetli personel arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Göreve geldiği günden beri çalışma arkadaşlarımızın daima yanında olan, alın teri kurumadan işçi kardeşlerimizin hakkını ödeyen, gerek maaşların düzenli yatırılması gerekse ikramiyelerin ödenmesiyle emekçilerin hakkına sahip çıkan Belediye Başkanımız Sn. Sertif Gökçe'ye teşekkürlerimi sunuyorum. Hizmet İş Sendikası temsilcisi olarak uygulamalarıyla iş barışının sağlanmasına her daim katkı sunan kıymetli başkanımızın Derince Belediyesi ailesinin bundan sonra da adalet ve samimiyetle yanında olacağına inanıyorum."
KOCAELİ HABERİ

Derince Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında anlaşma sağlandı. 

Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy ve  Hizmet-İş Sendikası'da Yönetici Fatih Özecik ile Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe arasında yapılan görüşmelerde işçilere yapılacak zam oranı konusunda mutabakata varıldı.

Hizmet-İş Sendikası'da Yönetici Fatih Özecik bu haberi sosyal medyadan "DERİNCE’DE İŞÇİLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR'' sözleri ile paylaştı ve açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Derince Belediyesi'de çalışıyorDerince Belediye Başkanımız Sayın Av. Sertif GÖKÇE’nin talimatıyla, Maaşları ve işveren ikramiyeleri belediye çalışanlarımızın hesaplara yatırıldı. Bu düşünceli çalışmasından dolayı Sayın Başkanımız Av. Sertif GÖKÇE’ye şahsım ve siz kıymetli personel arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Göreve geldiği günden beri çalışma arkadaşlarımızın daima yanında olan, alın teri kurumadan işçi kardeşlerimizin hakkını ödeyen, gerek maaşların düzenli yatırılması gerekse ikramiyelerin ödenmesiyle emekçilerin hakkına sahip çıkan Belediye Başkanımız Sn. Sertif Gökçe'ye teşekkürlerimi sunuyorum. Hizmet İş Sendikası temsilcisi olarak uygulamalarıyla iş barışının sağlanmasına her daim katkı sunan kıymetli başkanımızın Derince Belediyesi ailesinin bundan sonra da adalet ve samimiyetle yanında olacağına inanıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.