CENGİZ YUCAK'IN KUZEN GURURU

Güncel 01.08.2024 - 18:35, Güncelleme: 01.08.2024 - 18:45
 

CENGİZ YUCAK'IN KUZEN GURURU

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarını imzaladı. YAŞ kararıyla, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde Tuğamiral olarak görev yapan Serhat Sözbir terfi alarak Tümamiralliğe yükseldi. Kocaeli Haberi gazetemiz imtiyaz sahibi Cengiz Yucak öz dayısı merhum emekli öğretmen Cengiz Sözbir’in oğlu olan kuzeni Serhat Sözbir’in görevdeki bu yükselişinden dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu dile getirerek “Merhum Refik Sözbir dayımın oğlu Prof. Dr. Nedim Sözbir’in 5 Ağustos 2022’de Düzce Üniversitesi Rektörü olması ailece hepimizi gururlandırmıştı. İki yıl sonra yine Ağustos başında aldığımız bu haber hepimizi ikinci kez gururlandırdı. Her iki kuzenime de Devletimize ve Milletimize karşı olan bu onurlu ve önemli görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarını imzaladı. YAŞ kararıyla, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde Tuğamiral olarak görev yapan Serhat Sözbir terfi alarak Tümamiralliğe yükseldi.

Kocaeli Haberi gazetemiz imtiyaz sahibi Cengiz Yucak öz dayısı merhum emekli öğretmen Cengiz Sözbir’in oğlu olan kuzeni Serhat Sözbir’in görevdeki bu yükselişinden dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu dile getirerek “Merhum Refik Sözbir dayımın oğlu Prof. Dr. Nedim Sözbir’in 5 Ağustos 2022’de Düzce Üniversitesi Rektörü olması ailece hepimizi gururlandırmıştı. İki yıl sonra yine Ağustos başında aldığımız bu haber hepimizi ikinci kez gururlandırdı. Her iki kuzenime de Devletimize ve Milletimize karşı olan bu onurlu ve önemli görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.