DEVA KOCAELİ PES ETMİYOR

Siyaset 11.07.2024 - 04:36, Güncelleme: 11.07.2024 - 04:53
 

DEVA KOCAELİ PES ETMİYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ali Babacan'ın başkanlığında kurulan DEVA Partisi, Kocaeli'de Ak Parti Kocaeli'nin iki önemli isimlerinden Sanayi ve Teknoloji eski bakanı Nihat Ergün'ün desteği ile Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Adem Koç'un kurucu il başkanlığında örgütlenmişti.. 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde "Millet İttifakı Kocaeli milletvekili adayı" olmak için il başkanlığından istifa eden Adem Koç, aday gösterilmeyince DEVA Partsinden de istifa etmişti. Adem Koç'un yerine İl Başkanlığına atanan Derince İlçe Başkanı Zeynep Aydın Sudan'da, 30 Haziran 2024 tarihinde yapılan kongrede il başkanlığına tekrar aday olmadı..  30 Haziran 2024 tarihinde Genel Başkan Ali Babacan'ın da katılımıyla gerçekleştirilen kongrede il başkanlığına Yunus Emre Katı tek liste ile aday oldu ve yeni başkan seçildi.. Yunus Emre Katı dün yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Koceli İl Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldıktan sonra hiç vakit kaybetmeden aynı günün akşamında, İl Başkanlığında haftalık olağan yönetimi kurulu toplatısını gerçekleştirerek görevlendirmelerde bulundu.. Başkan Yunus Emre Katı'nın başkanlığa adaylığı ve sonrasındaki performansı siyaset kulislerinde "DEVA Parti Kocaeli pes etmiyor" şeklinde yorumlandı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ali Babacan'ın başkanlığında kurulan DEVA Partisi, Kocaeli'de Ak Parti Kocaeli'nin iki önemli isimlerinden Sanayi ve Teknoloji eski bakanı Nihat Ergün'ün desteği ile Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Adem Koç'un kurucu il başkanlığında örgütlenmişti..

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde "Millet İttifakı Kocaeli milletvekili adayı" olmak için il başkanlığından istifa eden Adem Koç, aday gösterilmeyince DEVA Partsinden de istifa etmişti. Adem Koç'un yerine İl Başkanlığına atanan Derince İlçe Başkanı Zeynep Aydın Sudan'da, 30 Haziran 2024 tarihinde yapılan kongrede il başkanlığına tekrar aday olmadı..

 30 Haziran 2024 tarihinde Genel Başkan Ali Babacan'ın da katılımıyla gerçekleştirilen kongrede il başkanlığına Yunus Emre Katı tek liste ile aday oldu ve yeni başkan seçildi..

Yunus Emre Katı dün yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Koceli İl Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldıktan sonra hiç vakit kaybetmeden aynı günün akşamında, İl Başkanlığında haftalık olağan yönetimi kurulu toplatısını gerçekleştirerek görevlendirmelerde bulundu..

Başkan Yunus Emre Katı'nın başkanlığa adaylığı ve sonrasındaki performansı siyaset kulislerinde "DEVA Parti Kocaeli pes etmiyor" şeklinde yorumlandı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.