SARIDEDE GEBZE'YE PİKNİĞE GELDİ

Siyaset 08.07.2024 - 16:51, Güncelleme: 08.07.2024 - 16:51
 

SARIDEDE GEBZE'YE PİKNİĞE GELDİ

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerl seçimlerinde Servet Günat'in Çayırova Belediye Başkan adayı olmak için istifa etmesi üzerine Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığına atanan Erhan Saridede'nin, bu yılın son aylarında gerçekleştirilecek olan ilçe kongresinde tekrar Ak Parti ilçe başkanlığına tekrar aday gsöterilip gösterilmeyeceği, Çayırova siyaset kulislerinin merak konusu oldu..  Erhan Sarıdede dün Ak Parti Çayırova'nın bir başak tanınmış ismi olan  il başkan yardımcısı Orhan Keskin ile birlikte Ak Parti Gebze'nin düzenlemiş olduğu piknik programına katılım sağladı.. Ak Parti İl Başkanı Şahin Talus, Milletvekilleri Cemil Yaman ve Sami Çakır, Büyükşehir Başkanvekili Hasan Soba, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün de katılımıyla gerçekleştirilen Gebze ilçe teşkilat pikniğine ilginin yüksek oluşu dikkatlerden kaçmadı..   
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerl seçimlerinde Servet Günat'in Çayırova Belediye Başkan adayı olmak için istifa etmesi üzerine Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığına atanan Erhan Saridede'nin, bu yılın son aylarında gerçekleştirilecek olan ilçe kongresinde tekrar Ak Parti ilçe başkanlığına tekrar aday gsöterilip gösterilmeyeceği, Çayırova siyaset kulislerinin merak konusu oldu.. 

Erhan Sarıdede dün Ak Parti Çayırova'nın bir başak tanınmış ismi olan  il başkan yardımcısı Orhan Keskin ile birlikte Ak Parti Gebze'nin düzenlemiş olduğu piknik programına katılım sağladı..

Ak Parti İl Başkanı Şahin Talus, Milletvekilleri Cemil Yaman ve Sami Çakır, Büyükşehir Başkanvekili Hasan Soba, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün de katılımıyla gerçekleştirilen Gebze ilçe teşkilat pikniğine ilginin yüksek oluşu dikkatlerden kaçmadı..
Bir 11 kişi ve ağaç görseli olabilir

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.