ZEYNEP BAŞKAN ALİ BABACAN'I KOCAELİ'DE AĞIRLAYACAK

Siyaset 24.06.2024 - 15:47, Güncelleme: 24.06.2024 - 15:47
 

ZEYNEP BAŞKAN ALİ BABACAN'I KOCAELİ'DE AĞIRLAYACAK

KOCAELİ HABERİ
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kocaeli İl kongresi, Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımıyla 30 Haziran 2024 pazar günü saat 11:00'de İzmit Luxor Garden Hotel'de gerçekleştirilecek.. DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Zeynep Sudan yaptığı kongre davetinde "Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’ın katılımıyla büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştireceğimiz kongremize sizleri davet etmekten onur duyarız. Türkiye'nin daha demokratik, özgür ve adil bir geleceğe ulaşması için çıktığımız bu yolda, birlikte yürüdüğümüz tüm üyelerimiz ve destekçilerimizle bir araya gelerek, gücümüzü pekiştireceğimiz kongremizde sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Bu önemli günümüzde katılımınız bizleri onurlandıracak ve güç verecektir. Birlikte, daha güçlü ve demokratik bir Türkiye için çalışmak dileğiyle.." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kocaeli İl kongresi, Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımıyla 30 Haziran 2024 pazar günü saat 11:00'de İzmit Luxor Garden Hotel'de gerçekleştirilecek..

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Zeynep Sudan yaptığı kongre davetinde "Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’ın katılımıyla büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştireceğimiz kongremize sizleri davet etmekten onur duyarız. Türkiye'nin daha demokratik, özgür ve adil bir geleceğe ulaşması için çıktığımız bu yolda, birlikte yürüdüğümüz tüm üyelerimiz ve destekçilerimizle bir araya gelerek, gücümüzü pekiştireceğimiz kongremizde sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Bu önemli günümüzde katılımınız bizleri onurlandıracak ve güç verecektir. Birlikte, daha güçlü ve demokratik bir Türkiye için çalışmak dileğiyle.." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.