Özkan Sarıtoprak Darıca Belediye Başkan adaylığına göz kırptı

Siyaset 21.09.2023 - 00:15, Güncelleme: 21.09.2023 - 00:15
 

Özkan Sarıtoprak Darıca Belediye Başkan adaylığına göz kırptı

KOCAELİ HABERİ
CHP Darıca Belediye Meclisi Grup sözcüsü Özkan Sarıtoprak,geçtiğimiz 4 yıl boyunca gerek Belediye Meclis toplantılarındaki sert muhalif çıkışlarıyla ve gerekse de meclis toplantıları sonrasında Belediye yönetiminin hatlı bulduğu icraatları konusunda, kamuoyunu bilgilendiren açıklamalarıyla gündemde geniş bir yer tuttu.. Özkan sarıtoprak’ın 2024 yerel seçimlerinde nasıl siyasi bir rota izleyeceği merak ediliyordu ki, Sarıtoprak dün İlçe Örgütünde gerçekleştirdikleri toplantı sonrasında sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “CHP Darıca İlçe Başkanlığı olarak her ay belediye meclisimizin ardından düzenlediğimiz basın toplantımızı düzenledik. Yerel seçimlere yaklaşık 6 ay kaldı. Biz her zaman sahadayız. 2019 yılında yerel seçimlerde partimizin tüm kademeleri ile çalıştık. 2024 yerel seçimlerinde de tüm parti kademelerimiz ile partimizin uygun gördüğü aday ile hep beraber sahada çalışacağız. Cumhuriyet Halk Partimizi Darıca’da iktidar yapmak için çalışacağız.” Özkan Sarıtoprak’ın bu açıklaması parti içinde ve parti tabanında memnuniyet oluştururken, Darıca siyaset kulislerinde ise “Özkan Sarıtopraki, 2024 CHP Darıca Belediye Başkan adaylığına göz kırptı” şeklinde  yorumları da beraberinde getirdi..
KOCAELİ HABERİ

CHP Darıca Belediye Meclisi Grup sözcüsü Özkan Sarıtoprak,geçtiğimiz 4 yıl boyunca gerek Belediye Meclis toplantılarındaki sert muhalif çıkışlarıyla ve gerekse de meclis toplantıları sonrasında Belediye yönetiminin hatlı bulduğu icraatları konusunda, kamuoyunu bilgilendiren açıklamalarıyla gündemde geniş bir yer tuttu..

Özkan sarıtoprak’ın 2024 yerel seçimlerinde nasıl siyasi bir rota izleyeceği merak ediliyordu ki, Sarıtoprak dün İlçe Örgütünde gerçekleştirdikleri toplantı sonrasında sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“CHP Darıca İlçe Başkanlığı olarak her ay belediye meclisimizin ardından düzenlediğimiz basın toplantımızı düzenledik. Yerel seçimlere yaklaşık 6 ay kaldı. Biz her zaman sahadayız. 2019 yılında yerel seçimlerde partimizin tüm kademeleri ile çalıştık. 2024 yerel seçimlerinde de tüm parti kademelerimiz ile partimizin uygun gördüğü aday ile hep beraber sahada çalışacağız. Cumhuriyet Halk Partimizi Darıca’da iktidar yapmak için çalışacağız.”

Özkan Sarıtoprak’ın bu açıklaması parti içinde ve parti tabanında memnuniyet oluştururken, Darıca siyaset kulislerinde ise “Özkan Sarıtopraki, 2024 CHP Darıca Belediye Başkan adaylığına göz kırptı” şeklinde  yorumları da beraberinde getirdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.