BAŞKANLIKTAN İSTİFA EDEN TUTUŞ CUNDA'DA SOLUKLANDI

Siyaset 03.09.2023 - 13:49, Güncelleme: 03.09.2023 - 13:49
 

BAŞKANLIKTAN İSTİFA EDEN TUTUŞ CUNDA'DA SOLUKLANDI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2024 yerel seçimlerinde Ak Parti İzmit Belediye Başkan aday adayı olmak için Ak Parti İzmit İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Muharrem Tutuş tatile çıktı.. Eşi ve üç evladı ile birlikte tatile çıkan Muharrem Tutuş, tatil için gittiği Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Cunda adası tatil yöresinden paylaşımda bulundu.. Muharrem Tuttuş'un ailesi ile birlikte geçireceği bu tatilin ardından siyaset sahalarına inerek Ak Parti İzmit Belediye Başkan aday adayı olabilmek için sıkı bir çalışma yapması bekleniyor..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2024 yerel seçimlerinde Ak Parti İzmit Belediye Başkan aday adayı olmak için Ak Parti İzmit İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Muharrem Tutuş tatile çıktı..

Eşi ve üç evladı ile birlikte tatile çıkan Muharrem Tutuş, tatil için gittiği Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Cunda adası tatil yöresinden paylaşımda bulundu..

Muharrem Tuttuş'un ailesi ile birlikte geçireceği bu tatilin ardından siyaset sahalarına inerek Ak Parti İzmit Belediye Başkan aday adayı olabilmek için sıkı bir çalışma yapması bekleniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.