MHP GEBZE ONLARI PLAKETLENDİRDİ

Siyaset 15.06.2023 - 02:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 02:54
 

MHP GEBZE ONLARI PLAKETLENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
MHP Gebze İlçe Teşkilatı düzenlediği organizasyon kapsamında 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde partilerine ve 28 Haziran 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Cumhur İttifakının adayı Recep tayyip Erdoğan'a oy desteği almak için çok çalışna partililerini plaketlendirdi.. Başkan Bülent Özdemir o anları sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; Teşkilatımızın değerli mensuplarına teşkilatımıza verdikleri ve seçim dönemindeki değerli katkılarından dolayı; Sayın; Coşkun Öztürk Sayın ;Basri Dolaş Sayın; Asiye şen Sayın; Yaşar İnce Sayın; Tolga öztürk Sayın; Aziz Şen Sayın ;Sibel Gunaydin ince ülküdaşlarımıza Teşekkür Plaketlerini takdim ettik. Allah kendilerinden razı olsun.
KOCAELİ HABERİ

MHP Gebze İlçe Teşkilatı düzenlediği organizasyon kapsamında 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde partilerine ve 28 Haziran 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Cumhur İttifakının adayı Recep tayyip Erdoğan'a oy desteği almak için çok çalışna partililerini plaketlendirdi..

Başkan Bülent Özdemir o anları sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;

Teşkilatımızın değerli mensuplarına teşkilatımıza verdikleri ve seçim dönemindeki değerli katkılarından dolayı;
Sayın; Coşkun Öztürk
Sayın ;Basri Dolaş
Sayın; Asiye şen
Sayın; Yaşar İnce
Sayın; Tolga öztürk
Sayın; Aziz Şen
Sayın ;Sibel Gunaydin ince ülküdaşlarımıza
Teşekkür Plaketlerini takdim ettik. Allah kendilerinden razı olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.