REKTÖR NEDİM SÖZBİR'DEN PİMTAŞ A.Ş'YE ZİYARET

Güncel 14.06.2023 - 18:42, Güncelleme: 14.06.2023 - 18:56
 

REKTÖR NEDİM SÖZBİR'DEN PİMTAŞ A.Ş'YE ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir bugün geldiği Gebze'de, Türk sanayisinin güçlü kuruluşlarından PİMTAŞ A.Ş'ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Plastik inşaat malzemeleri sektöründe 40 yıldan bu yana hizmet veren öncü kuruluş PİMTAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz, AR-GE müdürü Özlem Kozankurt ile birlikte Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir'i ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek "Sanayi ve Üniversite iş birliklerine her zaman ayrı bir önem veriyoruz. Değerli rektörümüz ile  üretim ve ihtacat sürecimiz üzerine bir istişarede bulunduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.
KOCAELİ HABERİ

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir bugün geldiği Gebze'de, Türk sanayisinin güçlü kuruluşlarından PİMTAŞ A.Ş'ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Plastik inşaat malzemeleri sektöründe 40 yıldan bu yana hizmet veren öncü kuruluş PİMTAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz, AR-GE müdürü Özlem Kozankurt ile birlikte Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir'i ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek "Sanayi ve Üniversite iş birliklerine her zaman ayrı bir önem veriyoruz. Değerli rektörümüz ile  üretim ve ihtacat sürecimiz üzerine bir istişarede bulunduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.