AK PARTİ GEBZE'NİN GENÇLERİ TARZ YAPTILAR

Siyaset 21.01.2023 - 13:30, Güncelleme: 21.01.2023 - 13:30
 

AK PARTİ GEBZE'NİN GENÇLERİ TARZ YAPTILAR

KOCAELİ AHBERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı Selim malkoç ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı enes Altuntaş'ın sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafı, görenlere "Ak Parti Gebze'nin gençleri tarz yaptı" dedirtti.. Ak Parti Gebze'nin;  İkisi de Trabzonlu, iki genç yöneticisi İkisi de gri takım elbiseli  İkisi de bıyıklı ve sakallı İkisinin de saçları yukarı doğru joleli Enes Altuntaş bu fotoğrafı şu espri ile paylaştı; Selim Malkoç : Bu hafta kaç program yaptık ? Ben : Saymayı bıraktım abi hergün sahadayız zaten
KOCAELİ AHBERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı Selim malkoç ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı enes Altuntaş'ın sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafı, görenlere "Ak Parti Gebze'nin gençleri tarz yaptı" dedirtti..

Ak Parti Gebze'nin; 
İkisi de Trabzonlu, iki genç yöneticisi
İkisi de gri takım elbiseli 
İkisi de bıyıklı ve sakallı
İkisinin de saçları yukarı doğru joleli

Enes Altuntaş bu fotoğrafı şu espri ile paylaştı;
Selim Malkoç : Bu hafta kaç program yaptık ?
Ben : Saymayı bıraktım abi hergün sahadayız zaten

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.