ZİNNUR BÜYÜKGÖZ GEBZELİ ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

Spor 05.10.2022 - 05:27, Güncelleme: 05.10.2022 - 05:27
 

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ GEBZELİ ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün Gebze Kent Meydanındaki makam ofisinde, karatede Dünya Şampiyonumuz Eray Şamdan ile Dünya Kung-fu Şampiyonası'nda Dünya ikincisi olan Zafer Demir'i ağırladı.. Zinnur Büyükgöz, Karate Milli Takım Teknik Direktörü Adnan Şamdan'ın da hazır bulunduğu ve çok mutlu olduğu bu ziyaretleri sosyal medyadan "Şampiyonları makamımızda ağırladık. Uluslararası Basel Open Karate Turnuvası'nda şampiyon olan Olimpiyat ikincimiz ve Dünya Şampiyonumuz Eray Şamdan ile Ankara'da düzenlenen Dünya Kung-fu Şampiyonası'nda Dünya ikincisi olan Zafer Demir'i can-ı gönülden tebrik ediyorum." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün Gebze Kent Meydanındaki makam ofisinde, karatede Dünya Şampiyonumuz Eray Şamdan ile Dünya Kung-fu Şampiyonası'nda Dünya ikincisi olan Zafer Demir'i ağırladı..

Zinnur Büyükgöz, Karate Milli Takım Teknik Direktörü Adnan Şamdan'ın da hazır bulunduğu ve çok mutlu olduğu bu ziyaretleri sosyal medyadan "Şampiyonları makamımızda ağırladık. Uluslararası Basel Open Karate Turnuvası'nda şampiyon olan Olimpiyat ikincimiz ve Dünya Şampiyonumuz Eray Şamdan ile Ankara'da düzenlenen Dünya Kung-fu Şampiyonası'nda Dünya ikincisi olan Zafer Demir'i can-ı gönülden tebrik ediyorum." sözleri ile paylaştı..
Bir 8 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve ofis görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.