CHP DARICA, KONAKÇI HOCAYI PROTESTO ETTİ

Siyaset 05.10.2022 - 04:33, Güncelleme: 05.10.2022 - 04:56
 

CHP DARICA, KONAKÇI HOCAYI PROTESTO ETTİ

kocaeli haberi
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık dün akşam Adnan Menderes Kültür Merkezinde gerçekleştirdikleri Mevlid Kandili özel söyleşi programına, Halil Konakçı hocayı davet etti. CHP Darıca İlçe Örgütü bu etkinliği protesto etti.. Ankara Melike Hatun Cami İmamı Halil Konakçı, kadınları sosyal hayatta giydiği kıyafetler üzerinden hedef alarak 'Bak sokaklar ne hale geldi! Kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık.' demişti.. Darıcalıların yoğu ilgi gösterdiği programdan sonra sosyal medyadan açıklama yapan Başkan Bıyık "Halil Konakçı hocamızın sunumu, vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle Mevlid Kandili özel söyleşi programımızı gerçekleştirdik. Her türlü provokasyona karşı sağduyulu davranan değerli hemşerilerimize ve hoşsohbetleri için kıymetli hocamıza teşekkür ediyorum." dedi.. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ilçe yöneticileri ve CHP'li meclis üyeleri ile Halil Konakçı'nın konuşma yapacağı Adnan Menderes Kültür Merkezi önüne gelerek, Kadınlar hakkında daha önce yapmış olduğu tepki çeken sözleri nedeniyle protesto ettiler.. Konakçı hocayı protestoya katılan isimlerden CHP Darıca Belediye Meclis üyesi Özkan Sarıtoprak, sosyal medya paylaşımında "Bu akşam ilçemizde konferans verecek olan Halil Konakçı’ya tepki gösterdik. Dini değerlerimizi kullanarak kadınlarımız hakkında ağıza alınmayacak ifadeler kullanan sözde imamı İS TE Mİ YO RUZ! İlçe örgütümüzle birlikte ‘Sözde İmam’ı protesto ettik." ifadelerine yer verdi.. CHP Darıca İlçe Başkanlığı resmi sosyal medya sayfasından da, o protestonun videolu açıklaması "Ankara’da Melike Hatun Camii İmamı olarak bilinen Halil Konakçı’nın sosyal medyada Cumhuriyet'i, laikliği, kadınları hedef alan ve haddini aşan açıklamalarını kabul etmiyoruz. Bu akşam Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen programa konuk olması üzerine Adnan Menderes kültür merkezinin önünde gerçekleştirdiğimiz basın açıklamamız." sözleri ile paylaşıldı..
kocaeli haberi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık dün akşam Adnan Menderes Kültür Merkezinde gerçekleştirdikleri Mevlid Kandili özel söyleşi programına, Halil Konakçı hocayı davet etti. CHP Darıca İlçe Örgütü bu etkinliği protesto etti..

Ankara Melike Hatun Cami İmamı Halil Konakçı, kadınları sosyal hayatta giydiği kıyafetler üzerinden hedef alarak 'Bak sokaklar ne hale geldi! Kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık.' demişti..

Darıcalıların yoğu ilgi gösterdiği programdan sonra sosyal medyadan açıklama yapan Başkan Bıyık "Halil Konakçı hocamızın sunumu, vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle Mevlid Kandili özel söyleşi programımızı gerçekleştirdik. Her türlü provokasyona karşı sağduyulu davranan değerli hemşerilerimize ve hoşsohbetleri için kıymetli hocamıza teşekkür ediyorum." dedi..
Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ilçe yöneticileri ve CHP'li meclis üyeleri ile Halil Konakçı'nın konuşma yapacağı Adnan Menderes Kültür Merkezi önüne gelerek, Kadınlar hakkında daha önce yapmış olduğu tepki çeken sözleri nedeniyle protesto ettiler..

Konakçı hocayı protestoya katılan isimlerden CHP Darıca Belediye Meclis üyesi Özkan Sarıtoprak, sosyal medya paylaşımında "Bu akşam ilçemizde konferans verecek olan Halil Konakçı’ya tepki gösterdik. Dini değerlerimizi kullanarak kadınlarımız hakkında ağıza alınmayacak ifadeler kullanan sözde imamı İS TE Mİ YO RUZ! İlçe örgütümüzle birlikte ‘Sözde İmam’ı protesto ettik." ifadelerine yer verdi..

CHP Darıca İlçe Başkanlığı resmi sosyal medya sayfasından da, o protestonun videolu açıklaması "Ankara’da Melike Hatun Camii İmamı olarak bilinen Halil Konakçı’nın sosyal medyada Cumhuriyet'i, laikliği, kadınları hedef alan ve haddini aşan açıklamalarını kabul etmiyoruz. Bu akşam Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen programa konuk olması üzerine Adnan Menderes kültür merkezinin önünde gerçekleştirdiğimiz basın açıklamamız." sözleri ile paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.