BAŞKAN BIYIK ORTAĞINI YALNIZ BIRAKMADI

Siyaset 25.09.2024 - 07:19, Güncelleme: 25.09.2024 - 07:19
 

BAŞKAN BIYIK ORTAĞINI YALNIZ BIRAKMADI

KOCAELİ HABERİ
MHP Darıca Belediye meclis üyesi Hasan Yeniay geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu Fatih Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alındı.  Darıca Belediyesinde de Cumhur İttifakı ortakları olan MHP'li Meclsi üyesi Hasan Yeniay'ı hastanede ziyaret eden Ak Partili Belediye başkanı Muzaffer Bıyık o anları sosyal medyadan "Geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hastanede tedavi altında bulunan Cumhur İttifakı Meclis Üyemiz Hasan Yeniay’ı ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldık. Rabbim şifa versin inşallah." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

MHP Darıca Belediye meclis üyesi Hasan Yeniay geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu Fatih Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alındı. 

Darıca Belediyesinde de Cumhur İttifakı ortakları olan MHP'li Meclsi üyesi Hasan Yeniay'ı hastanede ziyaret eden Ak Partili Belediye başkanı Muzaffer Bıyık o anları sosyal medyadan "Geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hastanede tedavi altında bulunan Cumhur İttifakı Meclis Üyemiz Hasan Yeniay’ı ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldık. Rabbim şifa versin inşallah." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.