AK PARTİ KOCAELİ VE ÇAYIROVA'YI SALLAYAN ZİYARET

Siyaset 23.11.2021 - 20:16, Güncelleme: 23.11.2021 - 20:32
 

AK PARTİ KOCAELİ VE ÇAYIROVA'YI SALLAYAN ZİYARET

KOCAELİ HABERİ -Cengiz Yucak
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve eski başbakan yardımcısı Fikri Işık ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Belediye Başkan adaylığı için kardeşi kadar sevdikleri mevcut başkan Şevki Demirci'yi önerirken, Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli milletvekili Av. Emine Zeybek'de diğer kadın milletvekili arkadaşı Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte "Şevki Demirci olmaz" diye direnç göstererek Bünyamin Çiftçi'nin belediye başkan adaylığına destek verdiler.. Çayırova eski belediye başkanlarından Yaşar Alkan'ın da Numan Kurtulmuş kanalı ile Bünyamin Çiftçi'ye destek atması sonrasında Bünyamin Çifrtçi aday oldu ve belediye başkanı seçildi..  Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Av. Emine Zeybek ile Radiye Sezer Katırcıoğlu bununla da yetinmeyerek Şevki Demirci hakkında "gıyaplarında partili büyüklerine hakaret ettiği" gerekçesi ile konuyu Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taşıyarak,  Fikri Işık ve İbrahim karaosmanoğlu'nun tüm itiraz ve engelleme girişimleribne rağmen Şevki Demirci'nin Ak Partiden kesin ihracını sağladılar.. Geçtiğimiz hafta Ankara'ya giden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, oradan Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli milletvekili Av. Emine Zeybek ile birlikte adeta "düşman çatlatan" samimiyet fotoğrafları paylaştılar.. VE BUGÜN Bugün ise Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, başkan yardımcıları ile gittikleri Ankara'da Fikri Işık'ı ziyaret ettikten sonra "Gazi Meclisimiz de Önceki Dönem Başbakan Yardımcımız Milletvekilimiz Fikri Işık’ı ziyarette bulunduk. Misafirperverliğinden ötürü kıymetli vekilimize teşekkür ederim." paylaşımında bulundu.. Ve bugün Ak Parti Kocaeli ve Çayırova siyaset kulislerinde; bu fotoğraf karesinin, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile  Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Av. Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu üzerindeki etkisi merak edildi..
KOCAELİ HABERİ -Cengiz Yucak

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve eski başbakan yardımcısı Fikri Işık ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Belediye Başkan adaylığı için kardeşi kadar sevdikleri mevcut başkan Şevki Demirci'yi önerirken, Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli milletvekili Av. Emine Zeybek'de diğer kadın milletvekili arkadaşı Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte "Şevki Demirci olmaz" diye direnç göstererek Bünyamin Çiftçi'nin belediye başkan adaylığına destek verdiler..

Çayırova eski belediye başkanlarından Yaşar Alkan'ın da Numan Kurtulmuş kanalı ile Bünyamin Çiftçi'ye destek atması sonrasında Bünyamin Çifrtçi aday oldu ve belediye başkanı seçildi..

 Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Av. Emine Zeybek ile Radiye Sezer Katırcıoğlu bununla da yetinmeyerek Şevki Demirci hakkında "gıyaplarında partili büyüklerine hakaret ettiği" gerekçesi ile konuyu Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taşıyarak,  Fikri Işık ve İbrahim karaosmanoğlu'nun tüm itiraz ve engelleme girişimleribne rağmen Şevki Demirci'nin Ak Partiden kesin ihracını sağladılar..

Geçtiğimiz hafta Ankara'ya giden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, oradan Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli milletvekili Av. Emine Zeybek ile birlikte adeta "düşman çatlatan" samimiyet fotoğrafları paylaştılar..

VE BUGÜN

Bugün ise Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, başkan yardımcıları ile gittikleri Ankara'da Fikri Işık'ı ziyaret ettikten sonra "Gazi Meclisimiz de Önceki Dönem Başbakan Yardımcımız Milletvekilimiz Fikri Işık’ı ziyarette bulunduk. Misafirperverliğinden ötürü kıymetli vekilimize teşekkür ederim." paylaşımında bulundu..

Ve bugün Ak Parti Kocaeli ve Çayırova siyaset kulislerinde; bu fotoğraf karesinin, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile  Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Av. Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu üzerindeki etkisi merak edildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.